Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Лапав процент од трансферот, затоа знам [emoji23]
Се шалам... видов од маџарски медиуми, а и на трансфермаркет е наведено.
Не знаев, ондак не било толку лошо оти ја цело време мислев за 200.000 го пуштиле, вака пола милион веќе добра сума е.

Последно уредено:
Нема шанси да се 500.000 у никој случај. Па не се будали Ференцварош. Траснфермаркт понекогаш тешки глупости знаат да лупнат. Како на пример имаат ставено за Миранјан дека 150.000 е пазарен од Вардар, што нема врска со реалноста...

Нема шанси да се 500.000 у никој случај. Па не се будали Ференцварош. Траснфермаркт понекогаш тешки глупости знаат да лупнат. Како на пример имаат ставено за Миранјан дека 150.000 е пазарен од Вардар, што нема врска со реалноста...
Za Miranjan e vistina deka plativme 150 000 evra. Za zhal. :D

Утре прва пријателска во 15.30 против Пахтакор од Узбекистан. Се работи за клуб кој што главно е составен од домашни играчи, но имаат и по некој странец:
Марко Симиќ(Србија, одбрана) кој има добро педигре во клубови ко Ростов, Хапоел, Бате и Кајзери,
Тиаго Безера(Бразил, средина) играл во Ла лувие, Аданаспор, Каршијака и на блиски исток,
Ростин Грифитс(Австралија, средина) играл во Блекбурн, Рода, Гванжу и Перт
Гиди Канук(Израел, средина) играл во Макаби Петах Тиква.

11 пати биле шампиони на Узбекистан
11 пати освојувачи на купот
2 пати полуфиналисти во азиската лш

Доста е мислам [emoji6]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Овој и наредниот преоден рок ќе бидат преодните рокови во кој што ќе се гради новиот Вардар. Заминувањето на добар дел од играчите лично мене не ме изненадува. Зошто е тоа така очекувам да каже некој од овие што имаат сигурни информации од клубот, ма да не верувам дека ќе се најде таков кога веќе не пиша никој ни за Демири дека не е дел од Вардар уште 10ина дена пред нова година. :D Тоа со продолжување на договорите за да се земе оштета убаво звучи и лесно е остварливо на хартија, ама ... :D

Ќе пуштаат пак стрим за пријателскиве и годинава или слабо ? Да видиме што легенди донеле на проба :D Утре веројатно доста од младите ќе добијат шанса, Фелипе сеуште не е приклучен, а и Густаво тек сега се приклучи (ако е таму воопшто:ROFLMAO:)

Ќе пуштаат пак стрим за пријателскиве и годинава или слабо ? Да видиме што легенди донеле на проба :D Утре веројатно доста од младите ќе добијат шанса, Фелипе сеуште не е приклучен, а и Густаво тек сега се приклучи (ако е таму воопшто[emoji23])
Утре ќе кажат дали ќе има стрим. На сликите од тренинзите глеам неколку младинци се со тимот ама нигде нема листа кои се сé отидени, едино знам Никола Серафимов е еден од нив што беше позајмен во Пелистер последните 6 месеци и имаше неколку настапи за нив.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Утре ќе кажат дали ќе има стрим. На сликите од тренинзите глеам неколку младинци се со тимот ама нигде нема листа кои се сé отидени, едино знам Никола Серафимов е еден од нив што беше позајмен во Пелистер последните 6 месеци и имаше неколку настапи за нив.

ovoj skros go zaboraviv, super cim e so prviot tim. nemam mnogu od nego videno, ama koa go gledav OK mi delese. mozda ovaja sezona voopsto nema da zaigra za vardar, no dobro e sto pokraj tosevski i popov teoreticno i takov igrac e vo kombinacija za mesto pozadi prvite tri stoperi. uste edna pricina povise da ne se bara nov stoper.

btw me interesira dali i antovski e so prviot tim, mozda popoleka i nego sakaat da go prefrlat kaj seniorite.

ovoj skros go zaboraviv, super cim e so prviot tim. nemam mnogu od nego videno, ama koa go gledav OK mi delese. mozda ovaja sezona voopsto nema da zaigra za vardar, no dobro e sto pokraj tosevski i popov teoreticno i takov igrac e vo kombinacija za mesto pozadi prvite tri stoperi. uste edna pricina povise da ne se bara nov stoper.
Хахаха баш коа пишав за него на тебе помислив и си реков баш ме интересира ти како го рејтуваш (како експерт за проценување таленти) оти и јас некако не можам да го одредам колку потенцијал има, го гледав 2 натпревари и од една страна не се нешто многу експонира да речеш одма ау многу е талентиран овој, но од друга страна па во главно сосема коректно одигра и не направи некои грешки (што како за толку млад и дебитант и тоа како стопер е добар знак, еден Даре ретко натпревар да изигра без кикс да направи а не па некој тинејџер) ама сепак не можам многу да кажам колку капацитет има, ама баш коа прочитав дека и он е на подготовкиве па си реков баш сакам да видам дали ќе му дадат шанса на дуеливе и дали ќе го задржат за пролетва или па ќе го пратат негде.

Последно уредено:

btw me interesira dali i antovski e so prviot tim, mozda popoleka i nego sakaat da go prefrlat kaj seniorite.

Го имаш пратено Есмин Личина сезонава, или воопшто? Гледам редовен е во Скопје, само повеќе како ДМ игра отколку ЦБ, барем според трансфермаркт. И Нехар Садики исто, мислам дека игра солидна сезона во Работнички, а и за младински репрезентации има повици

„Многу критички сум настроен за тоа што се случи или случува со Осман Дембеле и Пјер-Емерик Обамејанг“ рече Хајнкес

„Клубовите кои ангажираат такви фудбалери треба да се плашат од тоа што ќе се случува во иднина, тие (Обамејанг и Дембеле) можат истото и нив да им го направат“ додаде тој.
„Би одбил да ангажирам фудбалери како нив, фудбалот е тимски спорт, не можете да бидете себични и да ги почитувате само сопствените голови и успеси, имате и обврска да мислите и на фановите“ заклучи искусниот тренер.
- Primer za toa kako treba da funkcionira eden golem klub.

„Многу критички сум настроен за тоа што се случи или случува со Осман Дембеле и Пјер-Емерик Обамејанг“ рече Хајнкес

„Клубовите кои ангажираат такви фудбалери треба да се плашат од тоа што ќе се случува во иднина, тие (Обамејанг и Дембеле) можат истото и нив да им го направат“ додаде тој.
„Би одбил да ангажирам фудбалери како нив, фудбалот е тимски спорт, не можете да бидете себични и да ги почитувате само сопствените голови и успеси, имате и обврска да мислите и на фановите“ заклучи искусниот тренер.
- Primer za toa kako treba da funkcionira eden golem klub.
И кај е примерот???

Za Miranjan e vistina deka plativme 150 000 evra. Za zhal. :D
Ти поверував, исто како на трансфермаркт. Не бладај жити тебе...[DOUBLEPOST=1516433142][/DOUBLEPOST]
Ќе пуштаат пак стрим за пријателскиве и годинава или слабо ? Да видиме што легенди донеле на проба :D Утре веројатно доста од младите ќе добијат шанса, Фелипе сеуште не е приклучен, а и Густаво тек сега се приклучи (ако е таму воопшто:ROFLMAO:)
На проба нема никој, сем Аргентинецот, ама и на тој изгледа брзопотезно ќе му се заблагодараат.

Последно уредено:
Ти поверував, исто како на трансфермаркт. Не бладај жити тебе...[DOUBLEPOST=1516433142][/DOUBLEPOST]
На проба нема никој, сем Аргентинецот, ама и на тој изгледа брзопотезно ќе му се заблагодараат.
Не блада, вистина е тоа за оштетата...
Иначе тој бразилецот дирекно на потпис е или ќе го пробуваат? Мене ми изгледа на доста солиден.
Иначе мора на шпиц да се размислува, останавме само со Максимов... Евентуално Берсегјан да му биде замена па и Блажевски
Мора да се донесат и лев бек, ДМ, штопер, а сеа за сеа ништо..

Не блада, вистина е тоа за оштетата...
Иначе тој бразилецот дирекно на потпис е или ќе го пробуваат? Мене ми изгледа на доста солиден.
Иначе мора на шпиц да се размислува, останавме само со Максимов... Евентуално Берсегјан да му биде замена па и Блажевски
Мора да се донесат и лев бек, ДМ, штопер, а сеа за сеа ништо..
More i poarno neka go igraat Maksimov celo vreme da dobiva minutazha, mlad e ima potencijal mozhi da bidi neshto od nego, neka forsiraat mladi ko nego, Matej, Popzlatanov i toa e toa, itaka trkata za titulata e odamna zagubena, posebno posle katastrofalen preoden rok.

Серафимов од Скопје е бе ? :D
Па јас си мислев лани кај нас го имаат префрлено од школата на Пелистер :pos::pos:
Имаше 3-4 настапи лани за нас како стартер, не е лош, солиден играч, бркаше работа и како за стартер у21...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom