Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Серафимов од Скопје е бе ? :D
Па јас си мислев лани кај нас го имаат префрлено од школата на Пелистер :pos::pos:
Имаше 3-4 настапи лани за нас како стартер, не е лош, солиден играч, бркаше работа и како за стартер у21...
Од Скопје е. :D

Уствари првиот пат коа го глеав играше у тандем со Драгарски оти Ковачев и Тодоровски беа повредени и искрено Серфаимов тој натпревар многу постабилен ми изгледаше него Драгарски кој 2-3 пати киксира. Според мене (како што кажа и нсан горе), ако не си замине Велковски не ви треба нов стопер да носите како замена за Муслиу оти Серафимов ви е ок како 4та опција (а и Попов е тука ама јас на малиов би му дал предност).

Иначе излезе составот за денес:
Стартери: Гачевски - Глишиќ, Попов, Хамбарџумјан, Тодороски - Глигоров, Попзлатанов - Блажевски, Исени, Цветаноски - Максимов
Клупа: Алексовски, Грнчаров, Новак, Серафимов, Тошевски, Антовски, Марковиќ, Бериша, Стојчевски, Барсегјан, Стојков и Колевски

Значи од младинците понесени се и Антовски и Бериша. Аргентинецов го нема ни на клупа, значи нема ни да се замараат да го пуштат во игра лол

Малце чудно што Хамбарџумјан како стопер ќе игра а Попзлатанов како ДМ.

И што е тука толку страшно? Од Вардар не рачунаа на него, а кои поасални опции ги има кај да иде?
Не од негов аспект, од наш е глупо што го пуштиле во моменти кога сме распад систем. Од него пара сигурно нема да заработат, можеа да го зачуваат до крај на сезона како играч кој ќе покрива од клупа. Не сум сигурен дали му истекол договорот.

Ако овој со број 26 е Охеда, тогаш уште едно тешко каменисимо сме донеле.

Не од негов аспект, од наш е глупо што го пуштиле во моменти кога сме распад систем. Од него пара сигурно нема да заработат, можеа да го зачуваат до крај на сезона како играч кој ќе покрива од клупа.
За тоа да, и јас не знам зошто така лесно/брзо го баталија :/

Зеро ме њ

Охеда си трчка на средина, играчот му избега килеметар. Позади десниот бек Тошевски исто така завергла во место, како брзи воз не претрчаа.

Конечно изигравме една добра акција, ама Охеда утна сам со голман.
Барем знае да трча овој, подобар е од коњиве што продефилираа последна полусезона.[DOUBLEPOST=1516464429][/DOUBLEPOST]0-2

Брзоногиот Вања Коњарски губи топка на средина на терен. Нормално, враќање назад е мисловна именка, попрво Иснифарис Џемаили ќе дотрча сас козите, него ли овој да се врати до голот. Не претрчаа низ средина, на десно Тошевски беше тргнат во напад и остави празнина, па со нафрлување од наша лева страна лесно си реализираа на втора статива.
Мизерија...

Последно уредено:
Последно уредено:
Не од негов аспект, од наш е глупо што го пуштиле во моменти кога сме распад систем. Од него пара сигурно нема да заработат, можеа да го зачуваат до крај на сезона како играч кој ќе покрива од клупа. Не сум сигурен дали му истекол договорот.

Ако овој со број 26 е Охеда, тогаш уште едно тешко каменисимо сме донеле.
Што ќе покрива Петковски жити тебе Коњанику:D Баш сме покриени на крилните позиции.[DOUBLEPOST=1516476759][/DOUBLEPOST]Ја не би кревал претерана паника после поразов на пријателската. Составите беа испромешани во двете полувремиња, плус не играше Фелипе, кој ни е пола екипа кога станува збор за креирање на нападот. Очекувам новиот Бразилец да го растерети во тој дел. Уште на видеата може да се забележи дека превзема одговорност и знае да задржи топка, проблеми што се очигледни во нашата игра. Е сеа ако планираат да останат со Глишиќ и младинецов на лев бек, како и со Марковиќ и Глигоров на задњи везни, гадно се заебале. Толку е уочливо дека сме најслаби на тие две места.
П.С. Аргентинецот не е вреден за споменување. Радиусот на движење му е 10 метри. Типот е на рамниште на некој наш второлигашки играч.

Последно уредено:
Sega zasega na najdeficitarnata pozicija (posleden vezen) sme najslabo pokrieni. Zosto ne probaat da go zemat maliot Jani Atanasov od Akademija Pandev. Detevo za nekoja godina ke bide nositel na makedonskata reprezentacija.

Академија пандев е клуб формиран за да развива и продава играчи. Зошто би го шитнале сеа го Вардар кога за година, две со набилдана статистика ќе му извадат поубава сума.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom