Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ги заборај и сорососидните лешинари инфилтрирани во Комити

Дали ти виде некаде да споменувам сдсш, вшро, дуи, дпа, масони, америка, русија? Јас само споменав еден полупропаднат портал кој во секоја прилика ги плука странците кои донесоа нешто за македонскиот спорт, а ти ако имаш политички комплекси решавај ги на други теми на форумов

Нека не те чуди што не ве пиштија . Го избркаа од школата калц сељакот пред неколку дена а истиот сељак е тренер у Скопје . Леб земаше од Вардар сељакот и ете како враќа

Ништо не ме чуди, со какви само глупи изговори не враќале од стадион во минатото...Да имаме нормална федерација нема да дозволи воопшто учество на некој клуб во прва лига ако не може да прими гостински навивачи. Не ти го дава гостинскиот дел од трибината, не ти дава карти за продажба, земи префрли ги таму во најнизок ранг ако се неспособни, ама не се они криви кога овде се е дозволено. Треба кога ќе сме домаќини со нив нашиве да ја стават на Градски да се игра и само Запад да биде отворен па нека дојдат сељачиштата што плукаа и фрлаа со предмети по судијата и лечеа фустрации со "Попов жената" "Судијааа хехеее" итн. :)

Ништо не ме чуди, со какви само глупи изговори не враќале од стадион во минатото...Да имаме нормална федерација нема да дозволи воопшто учество на некој клуб во прва лига ако не може да прими гостински навивачи. Не ти го дава гостинскиот дел од трибината, не ти дава карти за продажба, земи префрли ги таму во најнизок ранг ако се неспособни, ама не се они криви кога овде се е дозволено. Треба кога ќе сме домаќини со нив нашиве да ја стават на Градски да се игра и само Запад да биде отворен па нека дојдат сељачиштата што плукаа и фрлаа со предмети по судијата и лечеа фустрации со "Попов жената" "Судијааа хехеее" итн. :)
Да не заборавиме дека и управата на Вардар забрани присуство на гостински навивачи во неколку наврати (се разбира овде не ги рачунам дуелите со Шкендија и Слога), така да најубаво да си молчиме за ова...[DOUBLEPOST=1505808479][/DOUBLEPOST]Логичен беше пад во формата. Најпрво Вардар нема доволно широк играчки кадар за да се носи на три фронта во исто време. Сепак прво вакво искуство им е на сите во клубот и треба да извлечат поука од истото.
Прво и основно правило, играчи треба да се носат пред почеток на припреми или евентуално како Максимов кој веќе беше влезен во натпреварувачки ритам. И сега што имаме: Поради наш пропуст, оној што би бил од најголема корист за нас сеуште не може да се користи, а другиве новајлии Марковиќ и Итало не се спремни за повеќе од 30 минути.
Исто така кога ќе се земе во предвид дека нашите најстандардни играчи (Гачевски, Грне, Новак, Хамбарџумјан, Демири, Николов, Фелипе, Барсегјан, Шиле) имаа лето без скоро никаков одмор, и како капак на тоа, одиграа уште 6-7 исклучително исцрпувачки натпревари во два месеци, така што е очекуван нивниот пад во формата, што е и веќе очигледен. Е, сега проблемот е што добар дел од нив нема кој соодветно да ги замени (дел не се спремни физички, дел е повеќе од јасно дека не можат повеќе да одговарат на предизвикот) и поради тоа формата на Вардар е во надолна линија. Според мене, Чеде треба да размисли да им даде поголема шанса на помладите Стојчевски, Петковски, Колевски за првенствените натпревари.
Не треба да се заборави и на фактот дека поразот од Зенит психолошки ги разниша фудбалерите.

Последно уредено:
Дали ти виде некаде да споменувам сдсш, вшро, дуи, дпа, масони, америка, русија? Јас само споменав еден полупропаднат портал кој во секоја прилика ги плука странците кои донесоа нешто за македонскиот спорт, а ти ако имаш политички комплекси решавај ги на други теми на форумов
а ти виде некаде да споменувам сдсш, вшро, дуи, дпа, масони, америка, русија ? и јас само ги спомнав инфилтрираните лешинари што јадеа говна.

Да не заборавиме дека и управата на Вардар забрани присуство на гостински навивачи во неколку наврати (се разбира овде не ги рачунам дуелите со Шкендија и Слога), така да најубаво да си молчиме за ова...

Па велам не се они криви кога ваквите работи си проаѓаат најнормално и сите клубови си го практикуваат истото, затоа треба да има неколку прописи поставени пред сезона па ако ги исполнуваш условите биде прволигаш ако не натпреварувај се на таков начин во општинска.

http://ekipa.mk/sergej-andreev-sams...rdar-pod-pritisok-na-premierot-na-makedonija/

Значи овие од екипа колку се напукани на Вардар тоа е чудо и сега Кемалон што ке кажел тоа било.
Али колку ми тежи паметот, фудбалското знаење се гледа по тоа што кажува. Јас знам да неможат да одиграат они така 90 мин (Попов) само Карлос можел. Па Кемалчо тоа е теренерското од играчите што ги имаш да извлечеш максимум сите знаат да бидат тренери со најдобрите играчи. Мада за тебе не сум сигурен Селтик да го земеш нема шампион на Шкотска да бидеш, од прво место на полусезона не дотера на пето и на крај да ни била крива Брегалница у последно коло. И што било проблем Хименес и Стојков заминале, па добро може некој и да се повреди, замине и што треба за опстанок да се бориме. Само тоа е тебе врв у тренерската кариера ти беше Вардар и толку е...

Екипа.мк одамна ми се на блок, чат-пат ќе отворам да видам што глупости пишуваат да се насмеам само.. Искомплексирани од Вардар до бескрај, цело време некои статии објавуваат, све нешто не чинело, вака било, така било, па кога ќе ми текне дека пишуваа Вардар да земел пример од Работнички и Шкендија како треба да работи :pos:

Шуриве се испонапалиле, им доаѓаат роднините на посета, какви мизерии, со душа го чекаат денот кога ќе им дојде Вардар, да се размрда градо :pos::pos:

Овие од Екипа го извртиле текстот за Андреев , само идат контра Вардар ..Еве сеа од Спортмедиа пишаа дека нема врска ова со Андреев ..
такво нешто не сум рекол
48235-andreev-kakov-premier-kakvi-politikitakvo-neshto-ne-sum-rekol.jpg

„Глупости... Тешку глупости и измислици. Никогаш не сум рекол премиер, политика или нешто слично како моја причина за смената во Вардар", револтирано ги демантира
http://sportmedia.mk/fudbal/domashno

Баш сакав да пишам пред некој ден за Екипа, се утепаа од јадење трици против Вардар, како тоа не бил стадионот полн против Силекс, како за разлика од Вардар, Шкендија фудбалски феномен биле итн итн. Во последно време ептен утепан портал станаа, необјективност на работите до даска.

Inache Quaynor ni "M" od minutazha dosega vo Pelister.

Jasno ti e deckoto dojde od pascoe vale "pelister" klub sto igra vo amaterska liga nalik mak regionalna. Ako treba da nagagam ovoj e preporacan od Doncevski (I on bese vo mkd toa vreme) kako nekakov talent so koj moze da se raboti. Turi mu pepel, dobro e so go prativme kaj surite na vreme.

Со најнезгодниот противник на каллив селски терен, без шпиц и првиот стоперски тандем, ќе биде многу тешко денес да се стигне до три бода.
И тој состанок со овие што го „спасуваат“ Градски за кога го закажаа? Идниот месец?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom