Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ги заборај и сорососидните лешинари инфилтрирани во Комити
Вашата глупава политика водете си ја на други места, без разлика дали си бил црвен или плав. Немојте и тука со тие глупости, жити се..

Мене многу ќејф ми прави новиот и најверојатно никад довршен стадион на браќата од ботев пловдив.
Стадионот е баш фудбалски, супер дизајн со симетрични трибини до терен, покриен, одличен коп. Вистински фудбалски храм. Проектиран е за скоро 19 к капацитет, а цената, чиста ситница, околу 12 милиони евра. Исто и они почнаа да го градат под концесија, но не знам зашто се стопираше, ваљда ради кеш (или по нашки, нашле подземни води) :D
6734.jpg
----
Screen-Shot-2017-02-22-at-9.24.48.png

Последно уредено:
Ротерам, Англија(12.000) :cool:
70568dcc7900c9a70f0ea93c7fd3b002.jpg

Fibresand-pitch-at-Rotherham-United.jpg

football-rotherham-united-new-york-stadium_3118220.jpg

More i davame :D, nego sto sto bidna denes, sto tolku slabo?
Мислеа само ќе истрчаат на терен и ќе тепаат.

Не знам кој ги излажал дека донеле засилувања во тие неколку странци.
Марковиќ е тешка коњина, ни за Славија не може да биде засилување.
Мизерија, потоп...

Glishic, Stojkov i Brda OUT. Na zima da se zemi Kristijan Toshevski od Pelister, Vanja Markovic mora da dobie minutazha od 90 min po natprevar, mora sho pobrzo da se vklopi inache svrshivme rabota so Gligorov vo Rosenborg..neznam kako mozhi 3 sezoni po red da ne zemat eden kvaliteten veznjak majku mu ebem, se samo igrame so nekoj proseci a imame evropski ambicii (y) Ytalo go nemashe vo sostavot, se raboti za poseriozna povreda ili ?

Скрши курац тој Итало, нека го вратат од каде што дојде.
Тој Вања не би го оставил 90 минути двор да ми коси, камо ли во екипа да ми игра. Нека го пратат на цепење дрва дур е сезоната, после клоците на полусезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom