Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ги заборај и сорососидните лешинари инфилтрирани во Комити
Нека не те чуди што не ве пиштија . Го избркаа од школата калц сељакот пред неколку дена а истиот сељак е тренер у Скопје . Леб земаше од Вардар сељакот и ете како враќа
Да не заборавиме дека и управата на Вардар забрани присуство на гостински навивачи во неколку наврати (се разбира овде не ги рачунам дуелите со Шкендија и Слога), така да најубаво да си молчиме за ова...[DOUBLEPOST=1505808479][/DOUBLEPOST]Логичен беше пад во формата. Најпрво Вардар нема доволно широк играчки кадар за да се носи на три фронта во исто време. Сепак прво вакво искуство им е на сите во клубот и треба да извлечат поука од истото.Ништо не ме чуди, со какви само глупи изговори не враќале од стадион во минатото...Да имаме нормална федерација нема да дозволи воопшто учество на некој клуб во прва лига ако не може да прими гостински навивачи. Не ти го дава гостинскиот дел од трибината, не ти дава карти за продажба, земи префрли ги таму во најнизок ранг ако се неспособни, ама не се они криви кога овде се е дозволено. Треба кога ќе сме домаќини со нив нашиве да ја стават на Градски да се игра и само Запад да биде отворен па нека дојдат сељачиштата што плукаа и фрлаа со предмети по судијата и лечеа фустрации со "Попов жената" "Судијааа хехеее" итн.![]()
а ти виде некаде да споменувам сдсш, вшро, дуи, дпа, масони, америка, русија ? и јас само ги спомнав инфилтрираните лешинари што јадеа говна.Дали ти виде некаде да споменувам сдсш, вшро, дуи, дпа, масони, америка, русија? Јас само споменав еден полупропаднат портал кој во секоја прилика ги плука странците кои донесоа нешто за македонскиот спорт, а ти ако имаш политички комплекси решавај ги на други теми на форумов
Да не заборавиме дека и управата на Вардар забрани присуство на гостински навивачи во неколку наврати (се разбира овде не ги рачунам дуелите со Шкендија и Слога), така да најубаво да си молчиме за ова...
Inache Quaynor ni "M" od minutazha dosega vo Pelister.