Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На долг рок не е погубен, ама на краток е. Многу е лошо кога ќе изгубиш некој стандарден првотимец. Доцна е веќе да воигруваме играчи, првиот натпревар е за три недели :D

Со среќа нека му е во кариерата, имаше лавовски одиграни години во Вардар. Благодариме <3

Тоа дефинитивно. Али верувам дека Чеде ќе смисли нешто:). Нека му е со среќа и фала му што така фајтерски се бореше за вардаровите бои.

Хусмани од Домжале. Управо ти си на ред!
spored mene podobro bi bilo da se donesi najdenov koj ofanzivno ima pogolem kapacitet od husmani (koj e pre destruktivec). najdenov odigra slaba sezona za rabotnicki, posebno proletniot del, no postoi sansa janevski da go dotera. spirovski isto bese von forma koga potpisa za vardar, a jasno bese deka ima talent bidejki koga porano igrase za U21 bese eden od najdobrite. mozda i najdenov ke zivne. drug argument za najdenov e sto moze da se dobie za mali pari, dodeka za husamni treba da se plati debela otsteta koja prasanje e dali vardar bi ja platil (ima uste 2 godini dogovor).

Шо е финтата што ги скокнаа група Е и Ф при ждребот од вториот барабан, некако не сфатив?

Група Г сеа за сеа најдобро ми изглеа. А и Б не е лоша. не дека се лесни двеве ама барем помалце тешки од другите.

Од вчера нешто се ми стои дека со Австрија Виена ќе играме. :D

Б или Ф најдобро

УФ Катастрофа :( Ф,Г,А и Б беа најлесни али сепак доста тешка група добивме. Штета.

Леее муљ група, ама можеме да играме со сите!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom