Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Одмори играчи за во Недела. Ќе има полн градски и со 3-0 освојуваме титула...

Немаше потреба од никакво одмарање, се може да се случи во недела, фудбал е, топката се тркала. Тешко е да се игра во Автокоманда на оној терен, али да имаш водство и да нема противникот шанса и после тоа да направиш промена во формацијата е глупо без разлика на тоа што противникот ставил двајца напаѓачи.

Каков црн полн градски , ке има максиум 5000 ... фудбалот во Македонија се игра колку ради реда ... поинтересно ке биде ракомет.

Каков црн полн градски , ке има максиум 5000 ... фудбалот во Македонија се игра колку ради реда ... поинтересно ке биде ракомет.

Тоа е 4000 повеќе него нормално или 400% покачување :facepalm:

Немаше потреба од никакво одмарање, се може да се случи во недела, фудбал е, топката се тркала. Тешко е да се игра во Автокоманда на оној терен, али да имаш водство и да нема противникот шанса и после тоа да направиш промена во формацијата е глупо без разлика на тоа што противникот ставил двајца напаѓачи.

Јасно де, здравје боже сега. Од турново не ми е страв повеќе ми беше од овие. На крај крајева ред е да ги згази ме и да се знае кој е кој

Абе Милевскиииии бе испретури денес све незнаеше ни он самиот што сакаше да постигне.Чувај резултат тоа е најлесно ама можеше како бумеранг да ти се врати.

Сега со Хоризонт ништо не се знае,неможам да ги отпишам сељаците ќе ринат на терен упм :mad: Само со цврста одбрана и Јове малце да се заангражира и Маневски да е стартер никако Стојков.

Abe ke gi zgazime Turnovo daj ne se palite ne se znaelo :D

Не ја освоивме титулата чисто ради лошата тактика на Милевски.
Ај дека не можеше 10 играчи да стави во одбрана во второ полувреме, ебате сељакот ебате :tapp:
Прво полувреме реално ги прегазивме, да погодеше Костовски на почетокот ќе водевме и со 2-0.
Добра шанса беше тоа, кога ја зафати со некој вид на ножички, а топката мина над пречката.
Мене искрено не ми се допаѓа Петровиќ, и не знам зошто не игра со Маневски од почеток. Ниту Стојков не ми е за во стартери, ама можеше бар откако примивме гол да го стави во игра.
И ние не игравме којзнае што, ама во прво полувреме бевме доста сигурни.
Во второ они ја презедоа инцијативата, но не беа којзнае што. Пеџа имаше 100% шанса, пласираше, топката допре некој од дефанзивците на Металург и заврши крај голот, иако од наша гледна точка се виде како гол, па веќе го прославив јас :pos:
Е после тоа МОЗОКОТ го извади Петровиќ, стави трет дефанзивец :tapp:
Како што кажа и Skopje Rossonera им ја препуштивме цела игра, и само прашање на време беше кога ќе примиме гол.
Како можеше таква катастрофална замена да направи не ми е јасно.

И како може ебаниот Миле Крстев секогаш да ни дава голови.
Алооооооооо 100 години по ред старово ни брца гол се да му ебам :mad:
НИЕДНАШ НЕ СМЕ ТЕПАЛЕ ВО ЖЕЛЕЗАРА ОТКАКО ВЛЕГОА ВО ПРВА ЛИГА :facepalm:
Нашиве месечарат по нафрлени топки.
Чиста среќа што на крајот дури и не загубивме. Педерчињата не ја исфрлаа топката при еден наш напад, па имаа 100% шанса, постигнаа гол, но судијата го поништи ради офсајд. И псоле тоа имаа убава шанса, но имавме среќа.

Врти сучи боље ишта него ништа. Па ако сакаме да бидеме шампиони сигурно не смее да си дозволиме да загубиме дома од Турново.
Титулата е наша едно 90%, но сепак :)
Се може да се случи.

Во недела се бориме за две титули и фудбал и ракомет, затоа земајте лековите со време.

941429_493557080723050_342461684_n.jpg
484788_493557104056381_1673461829_n.jpg

само малку реклама и може да се поднапуни градски ама со дебиливе у управа не очекувам повеќе од евент на фејс, кој и тој ке го направат навивачи... се гледаме на градски како и да е и ке биде мерачки да се слави титула на полн стадион ( полн е и 8-9000 за наши услови :D ) се гледаме

само малку реклама и може да се поднапуни градски ама со дебиливе у управа не очекувам повеќе од евент на фејс, кој и тој ке го направат навивачи... се гледаме на градски како и да е и ке биде мерачки да се слави титула на полн стадион ( полн е и 8-9000 за наши услови :D ) се гледаме

Ако има волку ќе биде премија исто како да е полн :D

Абе Милевскиииии бе испретури денес све незнаеше ни он самиот што сакаше да постигне.Чувај резултат тоа е најлесно ама можеше како бумеранг да ти се врати.

Сега со Хоризонт ништо не се знае,неможам да ги отпишам сељаците ќе ринат на терен упм :mad: Само со цврста одбрана и Јове малце да се заангражира и Маневски да е стартер никако Стојков.

Баш е Стојков е лекот за на теренот на Градски. Доволно е еднаш да им избега на одбранбената линија и тоа 99 % ти е гол.

Баш е Стојков е лекот за на теренот на Градски. Доволно е еднаш да им избега на одбранбената линија и тоа 99 % ти е гол.

Само да не биде ко на Шалке што им даваше голови :D

Како со Шалке што им избегаа 10 пати и не можеа сам на сам да дадат гол. На другарот му викам остај овие што промашуваат, Стојков е камен али вакви ги дава, и после 5 минути и он промашува :tapp:

Најбитно е рано да постигнеме гол, или рано да примиме гол, ако отидеме на полувреме со 0-0 ќе биде лошо за нас.

Или да се потрудиме да го направиме и сега истото!

А демек до сега не сме се труделе?
Џабе кога не зависи само од нас, да зависеше од нас, уште утре би го повторие истото.
И се ќе е така, како што е сега додека се играат матни игри околу клубот и внатре во клубот, и кога ќе дојдат на чело на клубот луѓе што без скриени намери ќе го водат, е тогаш би можеле да збориме за некакво повторување на историјата, мада и тогаш незнам колку би било изводливо тоа :)

Додека за веќе вчерашната утакмица со Металург:
Да не знае некој мудата на Боби кај се?
Крушката само ни го одложи славјето, да тепавме вчера, у Сабота ќе си напраевме кортео низ Скопје ко што треба, као луѓе ќе се прославевме, а сеа овака ќе има тресење и во Недела.
И ако сред Градски титулата ни ја земе екипа од село, тогаш сите на бесилка!

Реално да.Башка поснаодлив е од Маневски и е побрз.Ама и доста себичи Стојков а и сум правел муабет со Јове вика со Маневски ми е полесно да играм.

Реално за нашава лига Стојков е класа играч.Последно време не е во форма и утна неколку шанси против Шалке да.Ама Шалке на голот го има Хилдебранд а не Манчевски или Нухиу ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom