Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сите пари што ги зимаат од продажба на тоа срање, да ги дадат за лекови!

Си плаќа Орце за да пишуваат такви работи, а изгледа и Камчев е умешан во тоа :unsure:

Затоа и Боби уште во првиот мандат им забрани на нашите играчи да даваат изјави за Спорт.

Дечки ќе има нешо шиткање маички или шалчиња денес на утакмицава со Турново? никако неможам да се погодам да поминам до фан шоп. и сакав да ве прашам дали има уште од маичките Комити - УГЕ, не бев во МКД па немав прилика за тие...

на соборна во 3 саат. По 350 ќе бидат маичките, а ќе има и други реквизити ( чаши и сл )
И регистрирајте се на форумот. Секакви информации за групата имаш таму.

947110_547622005284125_475630903_n.jpg

тука ти одговарам за да не забегваме оф топки во другата тема
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 12:15 ---
Дечки ќе има нешо шиткање маички или шалчиња денес на утакмицава со Турново? никако неможам да се погодам да поминам до фан шоп. и сакав да ве прашам дали има уште од маичките Комити - УГЕ, не бев во МКД па немав прилика за тие...

на соборна во 3 саат. По 350 ќе бидат маичките, а ќе има и други реквизити ( чаши и сл )

947110_547622005284125_475630903_n.jpg

тука ти одговарам за да не забегваме оф топки во другата тема

Фала друже за информацијата :)

ете ги можните противници доколку Вардар ја освои титулата :)

Реално, денес само ние самите можеме да си ја одземеме титулата, односно пак некоја глупа тактика на Милевски, како со Металург. Ако влезат со мисла дека и нерешено ни одговара и не мора да напаѓаме уште од сам почеток, лесно можеме да се изгориме од некоја акција на Блажевски или Балдовалиев, а ако поведат они, се плашам дека ќе се изгубат комплет на терен нашиве. Треба да ја играат утакмицава исто како и есеноска, едноставно класа сме подобри и нема шанса да се надигруваат со нас на Градски.

Дојде и тој ден конечно.
Со среќа нека ни е дечки, кој преживее ќе пишува вечер на форумов :icon_mrgr:

16.55 (СОБРАН.) макед. фудбал: ВАРДАР-ХОРИЗОНТ Т - (ком: Г.МИЛКОВСКИ)

Добро е ќе има пренос за оние што неможат на стадион да дојдат...(y)

Да ни се множат (y). И дај кажете одприлика колку публика имаше на стадионов, баш многу ми се виде за еден Македонски меч

8ма.... со таа од бившата држава.

ајде сега ракомет е на редот.

Честито титула браќа...

Честито титула , ги отепавте сељаците од Турново .
Да се надеваме дека следната сезона ќе биди поуспешна од оваа со полни трибини во сите градови .

Некој слави 7ма , некој 8ма ... како и да е ФК ВАРДАР е старо новиот шампион во Македонија , еден од најубавите денови последниве неколку години за мене дефинитивно две титули во еден ден за тимот што се сака зар има нешто поубаво од тоа ... некои сеуште не го знаат одговор но јас ке им го кажам НЕ , нема ништо поубаво од тоа ! ДА ЖИВЕЕ ВАРДАР И МАКЕДОНИЈА.

Нека ви е честита титулата... каков ден да се биде фан на Вардар со 2 титули во двата нај престижни спортови во мигов во земјата :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom