Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше... по тоа колку се виде на ем ти ви топката кога тапна доле се виде прашината од линијата... ова би требало да значи дека со цел обем топката не ја поминала линијата
А пеналот? И Костовски исто бараше игра со рака на почетокот на прво. И еден удар кон гол сопрен со рака на 20тина метри не го досуди како слободен...

Тоа неможам да ти кажам прво не го фатив...

Пеналот беше второ, 86 минута некаде, го повлекоа Борче во шеснаесетник, барем од тоа што го видовме на стадион чист пенал беше.

Нека ги соблечат дресовиве нашиве играчи, сите нека си одат! :mad: Поубаво наши деца да играат и од срце да играат него овие 100 000 евра месечно земаат, јас за една нивна плата ко Меси ќе играм, уствари од срце поубаво од нив ќе играм :mad:

Се сетив денеска на времињата...

...Празен Градски зошто, не се памти водство, губите од сите, сите да си одите !

Пеналот беше второ, 86 минута некаде, го повлекоа Борче во шеснаесетник, барем од тоа што го видовме на стадион чист пенал беше.
Имало пенал ми кажаа...

Пенал беше чист.И тоа што играше со рака играчот на Шкендија тоа беше слободен.По мое мислам дека и Костовски даде чист гол ама ајде за ова ќе ја почекам снимката пошто за првите 2 сум 100% сигурен.Какво катастрофално судење на мечов леле мајкоооо :facepalm:
Е сега ако добиеме во Тетово значи и дефинитивно нема тим кој не мести во лигава.

Па добро бе имбецили едни недоделкани,па мајку му стара луѓе зимаат по 6.000 денари рмбаат цел ден а вие кркате по 3000-5000 евра и глумите манекени на теренот.Аааааа ќе игра некој стап осеќам јас убаво им се пуштија стара гарда Комити кога си идеа накај соблекувална а и оној насмеанион шупак Милевски ќе го јаде некој ден само незнам кога ќе биде.
--- надополнето: 1 мај 2013 во 22:55 ---
Еве ги головите и сега гледам дека голот на Костовски е всушност некаде на линија што значи не е со цел обем влезена топката и голот не важи.А гледам тоа со Маневски не е прикажано но мислам дека можеше да досуди пенал.

Пенал беше чист.И тоа што играше со рака играчот на Шкендија тоа беше слободен.По мое мислам дека и Костовски даде чист гол ама ајде за ова ќе ја почекам снимката пошто за првите 2 сум 100% сигурен.Какво катастрофално судење на мечов леле мајкоооо :facepalm:
Е сега ако добиеме во Тетово значи и дефинитивно нема тим кој не мести во лигава.

Па добро бе имбецили едни недоделкани,па мајку му стара луѓе зимаат по 6.000 денари рмбаат цел ден а вие кркате по 3000-5000 евра и глумите манекени на теренот.Аааааа ќе игра некој стап осеќам јас убаво им се пуштија стара гарда Комити кога си идеа накај соблекувална а и оној насмеанион шупак Милевски ќе го јаде некој ден само незнам кога ќе биде.
Не бил гол ударот на Костовски, така ми кажаа.

За кој кур си го скративме 1 Мај?
За да гледаме местена утакмица, и за да се изнајадеме пендреци!

Играчи-педерчиња!
Управа-говна!
Џандари-искомлкексирани скотови!

Публика-сите од прв до последен сме дебили што идеме уште на стадион.
За кој кур?!
За да гледаме скотови!

Куров што ќе идам пак на стадион!
Истото ви го препорачувам и на вас.

И најјтрагичното е што со Тетекс се игра у Вторник. Па ондак за кој кур се играше денес утакмицава, све да ви ебам!

sakav da ve prasham nesto...

Deneska imase malce publika od praznikot ili prilicno sekoja utakmica e taka ?

Каков гол сме примиле... Не ми изгледа местена бар не од Вардар, ова едино ако е само рамковно од ФФМ со судиите. Во секој случај очајни сме оваа полусезона ако ја изгубиме титулата тогаш треба управата да лета

sakav da ve prasham nesto...

Deneska imase malce publika od praznikot ili prilicno sekoja utakmica e taka ?

Имаше и големо влијание денот на одигрување на утакмциата (1ви Мај) и дефинитивно поради тоа доста луѓе не дојдоа а инаку не е тајна и дека работите во групата па и клубот не се како што треба, но сепак посетеноста во нормални услови беше многу поголема сезонава и на јужна и на запад.

Скопјанец 1978 те снема бе друже, или ни пишуваше тука постови само додека го извадивте Вардар од кризата? Сега се напунивте пари во Вардар и си ќутите како пиченца, море се да ви ебам партиско што влеговте во Вардар од прв до последен, го искористувате името на гордоста на Македонија, само да си ги наполните џебовите ама може скапо да ве чини ! Разберете дека фановите не сакаат да гледаат ваков Вардар па макар и освоил титула ! А фудбалот се игра за нас! Срамота е кој се не влезе во Вардар, ќе им се одмили клубот на помладите генерации, срамота е македонски деца да играат ко пички со тим како Шкендија бе, Србите во РК Вардар повеќе го ценат светиот дрес и од срце играат, како наши деца да се. СРАМОТА !!!

Освојме ли титула ние или Металург ќе биде на не фер начин само на Турново ќе му ја признаам титулата како чиста си играат дечките цела година и срамота ќе биде сега ние или Метларуг да освојме преку апртија титула, сеа на крај сакам само што побрзо сите да си отидат местчаи не ни требаат, ниту па местена титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom