Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов е далеку од неговата игра, тоа да.
Како може ако не се лажам најдобриот асистент во лигата, да не е најдобриот наш плеј?
Пеџа од кога нема асистенција за гол?
Од кога игравме со Работнички у Маџари, кога му намести на Хорхе.
Пеџа ти е среден играч за кратки пасови, зима топка ја дава на 2-3 метра растојание, и шпринт до него ја зима, и пак ќе ја даде на друг од растојание од 3-4 метра...
Пеџа разигрува на наша половина, додека Остоја го има тој завршен пас, и затоа неможе да се рамни со Темелков.

Абе каков најдобар асистент во лигава не лупетај и ти.Не е ни меѓу првите 10.Највеќе асистенции има Георѓиев па Блажевски беше од Турново ми се чини.А и Јове е меѓу првите 5.

Абе каков најдобар асистент во лигава не лупетај и ти.Не е ни меѓу првите 10.Највеќе асистенции има Георѓиев па Блажевски беше од Турново ми се чини.А и Јове е меѓу првите 5.
Додека Џиџи беше тренер, Остоја имаше мислам дека 4 асистенции на 5 утакмици, ама не ме фаќај за збор, дајте статистика да видиме кој што како.

Абе не забевајте, Остоја ни од далеку не може да се окаректизира како класичен деструктивец. Баш напротив едини од средина што знае да даде задњи пас!

Додека Џиџи беше тренер, Остоја имаше мислам дека 4 асистенции на 5 утакмици, ама не ме фаќај за збор, дајте статистика да видиме кој што како.

Ги гледав пред некој ден во Македонски Спорт статистиките ама и да има 4 асистенции пак не е меѓу првите 5 во лигава.Ако го најдам ќе ги поставам тука да се увериш.

Ги гледав пред некој ден во Македонски Спорт статистиките ама и да има 4 асистенции пак не е меѓу првите 5 во лигава.Ако го најдам ќе ги поставам тука да се увериш.
Море за вторааа полусезона ти зборам, а асистенциите од првата?
Како и да е, ако најдеш некој податок, стај го да раскрстиме.

Кај нас првиот дел најдобар асистент беше Ѓоргиев 9 асистенции имаше и во лига беше прв, и мислам дека уште он е прв само не знам сеа точно колку асистенции има.

Море за вторааа полусезона ти зборам, а асистенциите од првата?
Како и да е, ако најдеш некој податок, стај го да раскрстиме.

Па оваа е од почеток на првенството.Значи таму го немаше меѓу првите 8 или 10 ми се чини беа.Е сега од кога дојде Џиџи едино со Шкендија да запишал некоја и со Брегалница дома мислам еден намести.И со Металург вториот гол незнам кој му нафрли на Стојков дали Петров или Остоја не ми текнува.

Вистина е дека порано Стјепановиќ важеше за плеј, но времињата се сменија, сега е се освен плејмејкер :D
Кога дојде порано во Вардар, пред некои 5 сезони, важеше за офнаизвен играч, па дури некогаш и како AMC го играа :)
Но откако беше под палка на Илчо се смени неговата улога. Реално сега е веќе дефанзивен играч, затоа и реков деструктивец. Поголемна задача му е да сече топки, отколку да дели или да се пробива. И во репрезентација има таква улога. Цело време или краде или прави некои ситни фаули со кои им ја умртвува играта на противниците.
И он и Темелков се сличен тип на играчи, нема корист ако имаш двајца такви играчи во составот, а немаш ниеден кративец, а притоа го имаш Пеџа на клупа.

Управа и Илчо...
tyrion-snip.gif

Да ви го ебам тоа вардарот ваш....Се дешава еднаш по незнам колку време да навивам за Вас и овие манакените ваши му дозволија на рамковните да излезат пак во европа .... И да не заборам честитки за јаката подршка шо му ја дадовте на клубот

Ќе ми каже некој од тие што гледавте на телевизија дали беше гол ударот на Костовски и дали имаше пенал во 86та врз Маневски?

Тоа е, против ФФМ не се може, а играчите и тактиката се веќе подолго расправани.

Ќе ми каже некој од тие што гледавте на телевизија дали беше гол ударот на Костовски и дали имаше пенал во 86та врз Маневски?

Тоа е, против ФФМ не се може, а играчите и тактиката се веќе подолго расправани.
Не беше... по тоа колку се виде на ем ти ви топката кога тапна доле се виде прашината од линијата... ова би требало да значи дека со цел обем топката не ја поминала линијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom