- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.706
- Поени од реакции
- 6.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, не идам веќе на стадион![]()
Се глеа дека пратиш доста калчо чим по фризура ги проценуваш играчите иначе за твое инфо тоа беше ЃоргиевСамо едно прашање...
Кој беше дечкото со лош фриз и број 11 ?
Воопшто не пратам (иронија на иронија )Се глеа дека пратиш доста калчо чим по фризура ги проценуваш играчите иначе за твое инфо тоа беше Ѓоргиев
Ти изгледа само крајот си го гледал... солиден беше Ѓорѓиев, иако може тој и далеку подобро.Воопшто не пратам (иронија на иронија )
Инаку, не го проценив според тоа...туку според мрзливоста со која го играше мечот!
Дечкото дремеше, се гледа по градба дека е брз и спретен...а тој застанал и не мрда.. фаќа топка му се плетка низ нозе..
Пред се од него бев многу разочаран, а и единствениот продор што го направи...беше мајмунски обид ја пушти преку 3 метри топката... некако тој противничкиот бек си застана настрана не појде кон него... нафрли извади коренер и малерозно во дрво со грклан заврши...
( Воедно, не знам каков е другото време, башка претходниот меч на гости не го изигра така лошо, а во лига како играл и ќе игра ќе видиме... но вчера бев максимално разочаран.)
Воопшто не пратам (иронија на иронија )
Инаку, не го проценив според тоа...туку според мрзливоста со која го играше мечот!
Дечкото дремеше, се гледа по градба дека е брз и спретен...а тој застанал и не мрда.. фаќа топка му се плетка низ нозе..
Пред се од него бев многу разочаран, а и единствениот продор што го направи...беше мајмунски обид ја пушти преку 3 метри топката... некако тој противничкиот бек си застана настрана не појде кон него... нафрли извади коренер и малерозно во дрво со грклан заврши...
( Воедно, не знам каков е другото време, башка претходниот меч на гости не го изигра така лошо, а во лига како играл и ќе игра ќе видиме... но вчера бев максимално разочаран.)
Па најверојатно Милевски ќе биде не верувам друг некој да дојдеДобро европа годинава заврши ... али што е со тренерскава позиција ?