Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
tocno e deka Vegov ke bide vo strumica.Gacov mu e menadzer i gi preebal na amak.Ali da socekame do utre pa da vidime dali ke se sluci isto i so gocevski i feni.Inaku deneska se pregovarase i so Avramovski taka da preodniot rok moze da ima i happy end.A eve i nesto ne tolku dobro sabajle panajot sakal da go dogovore grne za pomalku pari taka da sega ne se znae dali toj ke ostane vo strumica a site znaeme zosto taka ima napraveno no ima uste malku vreme pa mozebi i ke se dogovorat

Влаикидис на кормилото на струмичани
"Денеска доаѓам во Струмица да го потпишам договорот. Ако се умира, верувајте ми дека ние ќе умреме последни"- вели грчкиот тренер кој ја донесе првата и засега единствена титула во Струмица.
Власис Влаикидис од денеска ќе биде новиот шеф на стручниот штаб на екипата на Струмица.

Она што потајно се споменуваше, и тоа веднаш по завршетокот на големото финале, денеска би требало да стане реалност.

"Денеска доаѓам во Струмица да го потпишам договорот со клубот за кој ме врзуваат многу нешта"- потврдува Влаикидис.

Грчкиот тренер, кој ја донесе првата и засега единствена шампионска титула, ќе парафира едногодишен договор со можност истиот да биде продолжен.

"Не се важни годините, должината на договорот. Основен мотив е работата, и ништо друго. Не сакам да зборуваме за и околу условите. Пред с$ затоа што знам дека доаѓам во една позната средина, каде пред се сум почитуван, респектиран"- додава Влаикидис.

Но во оваа година се случија многу работи, на крајот Струмица беше доведена пред вистински банкрот?

"Доволно добро ја познавам ситуацијата во клубот затоа што во него имам голем број пријатели. Едно знам, а тоа е дека ако се умира, верувајте ми дека ние ќе умреме последни"- вели грчкиот тренер кој во меѓувреме работеше во локалниот клуб во Катерини, каде и живее."Јасно ми е дека по загубата на титулата многу работи не тргнаа на добро. Но, верувајте ми дека ќе се потрудиме, и тоа сите заедно, оние кои ја сакаат Струмица, да биде уште подобро од што беше досега. Дека Струмица ќе има респектабилен тим, и за домашното првенство, но и за БИБЛ лигата"- заклучува Влаикидис.

tocno e deka Vegov ke bide vo strumica.Gacov mu e menadzer i gi preebal na amak.Ali da socekame do utre pa da vidime dali ke se sluci isto i so gocevski i feni.Inaku deneska se pregovarase i so Avramovski taka da preodniot rok moze da ima i happy end.A eve i nesto ne tolku dobro sabajle panajot sakal da go dogovore grne za pomalku pari taka da sega ne se znae dali toj ke ostane vo strumica a site znaeme zosto taka ima napraveno no ima uste malku vreme pa mozebi i ke se dogovorat

Гацов сега ќе му прави проблеми на Амак околу неговите играчи.Дејан Вегов или во Кавадарци познат како АЛАНДРАКОТ:pos2: што знам премногу е склон на повреди во последно време а и не е некој играч за улогата на Груич е супер.Нешто ново околу Тасовски и Богоев вака ме интересира ако има.:salut:

Шо сакаше да кажеш со постов? не навредуваш со бугари? :pusk:

Прво се ситеа дека ќе се распаднеме, па сега видоа дека направивме дрим тим и ајде сега бугари почнуват. Али ако пак ќе го јадат 50 комада разлика во сред Јане сандански.

Еее прво мислаах ќе се распаднаме, саа шо убаво ми дојде така ад слушнам добро вести !!

КК Струмица

Pregi bev so Panajot na kafe i mi kaza deka 90 % mirakovski na mestoto na bogoev i se pregovaralo so uste 1 igrac od bosna samo ne mu go zapamtih imeto

sto ti e be a bugarite??? c c c c c a CPG??????

ako stanuva zbor za ovoj post, togas ne znam kako da ja okarakteriziram vasata percepcija za nesto normlano. pa dali vie voopsto gi citate postovite ili samo ke vidite bugari i odma si mislite deka stanuva zbor za vas. ke vi go pojasnam postot poso ne mozete da go razberete. energie1 napisa deka mnogu ke mu bilo milo koga ke dosle gostinskite navivaci vo strumica da se nadvikuvaat, na ova radical go prasa "koi gostinski navivaci", i aerodromka vo ironija kaza bugarite (normalno se misli na navivacite od bugarija poso neli vo BIBL ima i bugarski ekipi) i CPG (City Park Gays taka ja narekuvame nie navivackata grupa na rabotnicki) nikoj ne spomna deka vie ste bugari, tatari ili ne znam sto. vratete se na postot i videte za sto stanuva zbor, i ako imate doblest izvinete se, ako ne...

pa ona dobro im napisa....samo so oni ne go svatia kako so treba postot na aerodromka.....

ako stanuva zbor za ovoj post, togas ne znam kako da ja okarakteriziram vasata percepcija za nesto normlano. pa dali vie voopsto gi citate postovite ili samo ke vidite bugari i odma si mislite deka stanuva zbor za vas. ke vi go pojasnam postot poso ne mozete da go razberete. energie1 napisa deka mnogu ke mu bilo milo koga ke dosle gostinskite navivaci vo strumica da se nadvikuvaat, na ova radical go prasa "koi gostinski navivaci", i aerodromka vo ironija kaza bugarite (normalno se misli na navivacite od bugarija poso neli vo BIBL ima i bugarski ekipi) i CPG (City Park Gays taka ja narekuvame nie navivackata grupa na rabotnicki) nikoj ne spomna deka vie ste bugari, tatari ili ne znam sto. vratete se na postot i videte za sto stanuva zbor, i ako imate doblest izvinete se, ako ne...
Во право е човекот реални да бидеме.Прочитајте ги убаво постовите.Џабе толку навреди паѓаат без причина.

Zbrot bugari da go zaboravite vo ovaa tema dokolku ne sakate zakacki i kraj!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom