Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Па пишаа нели еднаш у весниците оти ке оди и сите право ојде та ојде.. седејте мирни,ке видате оти ке остане.

Hanibal ako moze da znam koj ti e brat sigurno go znam .. :smir:

Malce mi bese cudno.. Bosnjak u Crvena Zvezda slab e za tama on we daj ne zaebavajte :).

Еми ако не оде у Звезда би требало кај нас да остене.:smir:

oooo OPASNA STRUMICA ooooo ako e tk kak so se govore dogodina ni feni ni fersped nema da mozat .. so nas ...:pos2::pos2:abe milenium igrat u finale be .... brcetmi e tama .. pisa poraka..... i kako so kaza strumiks 3 mesto e uspex ... :smir::smir:

Абе нема врска тај Вегов не иде кај нас ..
Вегов останува

По потпишувањето на четворицата играчи од стариот ростер, охриѓани се договорија со уште едно старо име. Станува збор за Дејан Вегов, кој и наредната сезона ќе биде дел од Амак СП.

Засега плановите како што ни изјави Христијан Шапкар е прво да се преговара со домашни играчи, а потоа да се засилат и со странски имиња.

Латовиќ и Бошњак 90% остануват во Струмица, а Пупивиќ НЕ затоа шо потпишал или треба да потпише за некој екипа од Чешка мислам ама не сум сигурен ... ама Латовиќ и Бошњак остануват 90% (10% оставам резерва, оти тие денови Панајот не растресе сите и веќе и на него не му верувам се додека не видам црно на бело).
Кицулис и Вегов треба да се новите, се преговара и со Мираковски, Хаџивасилев се враќа, За Богоев не се знае - можно е и да не игра за Струмица, и најверојатно уше еден или два странци ке дојдат у екипата ... И СО ГОСПОД НАПРЕД!!!
Ама почекајте до утре да видаме шо ќе каже Панајото ... оти тава излезе до денеска оти СЕ Е МОЖНО ...

Se slagam so tebe se so kaza go znam i jas ama znam i Pupovic e raspolozen da ostane nema nisto protiv a tva za ceska mislam oti se samo maaabete

Сепак како што се гледа т.е како што му иде работава ке имаме ДРИМ ТИМ у Нашава лига :) ПАКО ке падне у Струмица бе со таа екипа :drk::drk: :) хаха :pos2::pos2::pos2:

Ка ке играме у библ интересно ке биде со странските навивачи како ке се препукуваме.:vozbud:

Латовиќ и Бошњак 90% остануват во Струмица, а Пупивиќ НЕ затоа шо потпишал или треба да потпише за некој екипа од Чешка мислам ама не сум сигурен ... ама Латовиќ и Бошњак остануват 90% (10% оставам резерва, оти тие денови Панајот не растресе сите и веќе и на него не му верувам се додека не видам црно на бело).
Кицулис и Вегов треба да се новите, се преговара и со Мираковски, Хаџивасилев се враќа, За Богоев не се знае - можно е и да не игра за Струмица, и најверојатно уше еден или два странци ке дојдат у екипата ... И СО ГОСПОД НАПРЕД!!!
Ама почекајте до утре да видаме шо ќе каже Панајото ... оти тава излезе до денеска оти СЕ Е МОЖНО ...

Дај боже да е така .....
Кицулис најмногу си го поштувам как игре чоеок , и одамна кога играше Хаџивасилев во неизвесни моменти погодуваше за 3ти ..... ајде ајде ке има тим ... а кој е спонзорот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom