Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ama ja zboram ka znam oti e tocno i oti mi potvrdi kapitenot na ekipata Eftim Bogoev

Грне потпиша вчера за Струмица заедно со Хаџивасилев, така да ........

Малце офтопик...
Христов како што зачув муабети до финале стасале. Ај нека им е со среќа!

Ај уште малце офтопик .....

Христов стигнале до финале ама нема да играт финале оти демек имале послаба кош разлика, и саа нешто направиле се там тиа мучки и ќе играт само за 3 место. Така ми кажа Христов !

Ке каже ка ке си дојде. Ке се израдува на новите вести за Струмица.

Па и 3 место е успех! Реков...зачув не дочув...
Супер!
Нека им е со среќа!

У петок или незнам кога коо играјаа со Сарагоза ги претепаа и у тај ден играјаа уште еднч и таа га тепале ... И требало у финале ама јбг ...

Значи уште еднаш се покажува колко се добри младинските спортски школи во Струмица.

BRAVO za Strumica.Znaci se prava timo za slednat sezona.Vegov e drvo ama moze da gi odmare kolko-tolko na prvite centri.So Tomceto so biva, on neli potpisuva?
A za Spanija, brat mi dadel kos u poslednata sekunda ne mu go vazile oti bile cekori, a nemalo vrska od cekori.Ama aj nema veza.Dobivat iskustvo decata.
EE ako moze da ostanat Latovic i Pupovic togaj ke bide ...:vozbud: A, za Bosnjak so biva?

Ке видиме утре се ке се знае. Треба сите да останат ама ке видаме :)

Bosnjak po se izgleda ke ode vo Crvena Zvezda a Latovic i Pupovic mos ke ostanat .:smir:

BRAVO za Strumica.Znaci se prava timo za slednat sezona.Vegov e drvo ama moze da gi odmare kolko-tolko na prvite centri.So Tomceto so biva, on neli potpisuva?
A za Spanija, brat mi dadel kos u poslednata sekunda ne mu go vazile oti bile cekori, a nemalo vrska od cekori.Ama aj nema veza.Dobivat iskustvo decata.
EE ako moze da ostanat Latovic i Pupovic togaj ke bide ...:vozbud: A, za Bosnjak so biva?
Od kaj vi e informacijata deka Bosnjak ke odi vo Crvena Zvezda? Bosnjak ne da e epten los kosarkar ama edvaj zaigra za Strumica... Kadija koga dojde mu se davase sansa da igra drugite treneri koga bea na klupata odmarase :)

Абе деца деца.. за бошњак сите прочитаа у весниците оти ке оде у звезда. не се палејте на тии информации у весниците,ке видиме шо ке каже прес конференцијата:kafe:

Od deka do deka tii informacii deka e u Zvezda nema vrska mozno e i on da ostane u Strumica

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom