Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
I jas mislam deka site treba da i se izvinite na aerodromka bidejki site greska go svativte nejziniot post i site da si gi izbrisete postovite koj sodrzat navredi kon nea bidejki ne kaza taa nisto loso. Sledete go primerot na Viktoranius site vie koi iskazavte nekoj navredi i bidete vistinski kavaleri :) pozz

mislam deka onie sto se izvinija se pravi lugje, ja uvidoa greskata i bravo so da vi kazam drugo, se gleda deka ne sakate provokacii. a imam nesto za SrRulz: vikas zborot bugari da go izbriseme od ovaa tema. jas ke ti kazam edna rabota, nemoj da si gi posramotuvas svoite sogragjani so toa sto ti se vrgas koga ke se spomne zborot "bugar". ke ti dadam primer, toa ti e isto kako nekoj da zabrani da se upotrebuva zborot peder (ili pokulturno homoseksualec), pa toj ste ke go zabrani toa, dali nema site za nego da pomislime deka e on ustvari toa, inaku zasto tolku mnogu bi go iritiralo. razmisli ubavo ti imam kazano pred da pises, mislam deka djabe zborime za bugari i Albanci na tema za kosarka. moj predlog neka si prodolzi temata kaj zasiluvanjata. pozz

I jas mislam deka site treba da i se izvinite na aerodromka bidejki site greska go svativte nejziniot post i site da si gi izbrisete postovite koj sodrzat navredi kon nea bidejki ne kaza taa nisto loso. Sledete go primerot na Viktoranius site vie koi iskazavte nekoj navredi i bidete vistinski kavaleri :) pozz

Конвицт за претседател! :) :)

Ај утре да видаме шо ќе биде со КК Струмица, се надевам на добри вести..поточно одлични! :) :)

Јас не ја навредив аеродромка.Ако се чувствува навредена нека ми извини.Ама друг пат постовите нека ги пише јасно.:helou:

Тасовски останува овде по се изгледа,за Богоев незнам да ти кажам.. сеуште е во Струмица

Јас не ја навредив аеродромка.Ако се чувствува навредена нека ми извини.Ама друг пат постовите нека ги пише јасно.:helou:

Тасовски останува овде по се изгледа,за Богоев незнам да ти кажам.. сеуште е во Струмица
Tasovski i taa godina kje mi e komsija znaci hehe a so e problemo so Bogojo dek zabeguva i on so izigrava :)

Е комшии ке тее.. богојо не се знаа оште ништо јас мислам оти ке остане.

Па сигурно другите екипи кои се нашата група имаат навивачи и ке им биде дозволено да дојдат тука.

Шо сакаше да кажеш со постов? не навредуваш со бугари? :pusk:

Шо кој кур бе иде на наш фан клуб и ни вика бугари незнам кој треба да јаде бан ебаве скопјаништава ебаве.

Tolku sfakate vie...ve prasuva dali bugarite gi smetate za navivaci ili CPG a vie se najdovte odma vo muabet...koj vi e kriv sto ste tolku ograniceni vo sfakanjata...

Не се мешам многу тука ама глупо е Аеродромка да ги прави струмичани бугари, кога во Аеродром има доста србомани.:nenene:

koj ve pravi bugari? ili samite sakate da bidete pa taka sfakate...ili ste ograniceni, drugo jas neznam kako moze poinaku da se tolkuva prasanjeto na aerodromka kade ve prasuva "so koi navivaci ke se jadete, so bugarite?"

Zbrot bugari da go zaboravite vo ovaa tema dokolku ne sakate zakacki i kraj!

A so koi ke igrate vo BIBL, so spanci i italjani? Ebate ograniceniot

Pojasno od ova moze li da bide?

Ка ке играме у библ интересно ке биде со странските навивачи како ке се препукуваме.:vozbud:

Koi stranski navivaci?

sto ti e be a bugarite??? c c c c c a CPG??????

Па сигурно другите екипи кои се нашата група имаат навивачи и ке им биде дозволено да дојдат тука.

Шо сакаше да кажеш со постов? не навредуваш со бугари? :pusk:

ne bi bese zborot vas da ve navredam, sakav da kazam grci megutoa grcite ne se znae dali ke ucestvuvaat, da kazev srbi iskreno mislam deka deka svislion takovo nemaat navivace i zaradi toa gi spomnav bugarite!!!! I neznam zasto me napadnavte ali nema veze koj kako si go razbral :helou:

Малку инфо...Пропадна преговорите со Гоцевски..ама затоа се преговара со Синиша Аврамовски..деновиве треба да биде во Струмица

За кога е закажен пресот??мислам во колку саато.?

Маркус освен за Синиша има ли некој др инофрмации .. ?

Маркус освен за Синиша има ли некој др инофрмации .. ?
Мираковски е навистина блиску ..сеуште се двоуми..ама од она што го знам преовладува Струмица..Грне има солидна понуда од Работнички

До кога ке се знае целиот тим на Струмица ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom