- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
93 e za 92 igre.Ti koj borce si?za 92 li igre .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
93 e za 92 igre.Ti koj borce si?za 92 li igre .....
Ка ке играме у библ интересно ке биде со странските навивачи како ке се препукуваме.![]()
Koi stranski navivaci?
Koi stranski navivaci?
sto ti e be a bugarite??? c c c c c a CPG??????
tocno e deka Vegov ke bide vo strumica.Gacov mu e menadzer i gi preebal na amak.Ali da socekame do utre pa da vidime dali ke se sluci isto i so gocevski i feni.Inaku deneska se pregovarase i so Avramovski taka da preodniot rok moze da ima i happy end.A eve i nesto ne tolku dobro sabajle panajot sakal da go dogovore grne za pomalku pari taka da sega ne se znae dali toj ke ostane vo strumica a site znaeme zosto taka ima napraveno no ima uste malku vreme pa mozebi i ke se dogovorat
Шо сакаше да кажеш со постов? не навредуваш со бугари? :pusk:
sto ti e be a bugarite??? c c c c c a CPG??????
Во право е човекот реални да бидеме.Прочитајте ги убаво постовите.Џабе толку навреди паѓаат без причина.ako stanuva zbor za ovoj post, togas ne znam kako da ja okarakteriziram vasata percepcija za nesto normlano. pa dali vie voopsto gi citate postovite ili samo ke vidite bugari i odma si mislite deka stanuva zbor za vas. ke vi go pojasnam postot poso ne mozete da go razberete. energie1 napisa deka mnogu ke mu bilo milo koga ke dosle gostinskite navivaci vo strumica da se nadvikuvaat, na ova radical go prasa "koi gostinski navivaci", i aerodromka vo ironija kaza bugarite (normalno se misli na navivacite od bugarija poso neli vo BIBL ima i bugarski ekipi) i CPG (City Park Gays taka ja narekuvame nie navivackata grupa na rabotnicki) nikoj ne spomna deka vie ste bugari, tatari ili ne znam sto. vratete se na postot i videte za sto stanuva zbor, i ako imate doblest izvinete se, ako ne...