Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
аХАХАХАХХАХ ке останеме и без спонзор ...

Е де бе затни се веќе не можам да те слушам !!!Преко кур ми е од такви како тебе...ПА КОЈ НЕ ПЕРЕ?АЈДЕ ТИ АКО ИМАШ ДАЈ ТИ И НЕ СЕРИ ВЕЌЕ !!!:nesvest:
Hristov male4ok si znam ama kontroliri se malce za tebe nikoj nisto ne kaza pazi.. da ne te snajde zlo u nesrekno vreme! Nogo dzipas za tvojte godini. Pisi mi pp ako imas nekoj problem so mene da reseme! Nema smisla tuka da se raspravame..

Hristov male4ok si znam ama kontroliri se malce za tebe nikoj nisto ne kaza pazi.. da ne te snajde zlo u nesrekno vreme! Nogo dzipas za tvojte godini. Pisi mi pp ako imas nekoj problem so mene da reseme! Nema smisla tuka da se raspravame..

Ај тишина и двујцата...да не се расправаме!:helou:

dobro de so ke mu napraas ... na xristov ........ pa ke ga sredime nekak ..heh
aj i dvajcata da prestanete se karate bez veza.......

Стига се карате мегу себе бе не се правејте лозари, сега е најлошо за клубо и наместо да помогнаме ниа ќе се караме.

Туку дај некој поупатен нека ми каже колку жители има Струмица ама без селата само градот ?

околу 40 000 !

Јас па разберах оти нов спонзор е Лукоил!

околу 40 000 !

Јас па разберах оти нов спонзор е Лукоил!

Денеска мислам треба да се знае судбината :)

ОФ :ГаволРулз шо имаш по географија бе ? 43 000 регистрирани имаше во 94та година , сега во новиот попис околу 60 000 има во градот , а општина Струмица вклучувајки ги градот и неколку села што се под општината , има 89 000 жители ...

Инаку да и јас моментално добив порака дека Грне немал потпишано никаков договор со МЗТ, и дека сеуште немал никакви преговори.
Сега оваа изгледа дека некој е во тешка заблуда. по преодниот рок ќе видиме?
и едно прашање: Зошто никаде во медиумите не се кажа за тој трансфер? туку само овде на форумот се разговараше за тоа.

Aбре Струмичани, ве лажам за Грне, како што ве лажев за финансискиот колапс на Струмица пред повеќе од пола година. Зашто не е објавено, зашто Грне не е регистриран како играч на Мзт, можеби и не е официјализиран трансферот, ама постигнат е обостран договор...на крај краева, може да не ме замарате за Грне, стрпете се за 4-5 дена ке видите. Преку такво веќе, јас па глуп, вас ке ви давам прва рака информации кои ни на брат ми му ги немам сеуште кажано. Наместо да се занимавате дали ке имате конкурентна екипа догодина или ке бидете соколи, вие се замарате со мене, кој нели цело време ве лаже.

За да ви биде полесно, Грне ке игра пак во Струмица, а Струмица ке има пола милион евра буџет. Ајт сега не се замрајте со мене, заморчиња едни

Ajde edan sigurna informacija da vi dadam.Gradot(zanci samo gradot) na popisot 2002 imase 35.014 . I jas mislev deka ima poveke ama nemal.Inaku da, opstina Strumica ima poveke od ovaa brojka poz.
P.S. Radical fala za informacijata pogore.
edit : Opstina Strumica 54 676

Ај доста офтопик. жители незнам ти шо.
Еј се надевам оти денеска ке чууме радосни вести,оти има постигнано договор со некој спонзор и сите ке сме срекни!

Ех да имаше.....

еее Ех да иммам, ко што немам, па да најдаам спонзооор, и да играам, и у БИБЛ, илјада и илјада и една сезооооона.

Извинете за Оф топикот.
ама се надевам дека сепак спонзор ќе се најде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom