Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
famous las w
zaso da gi smire so da ne provocirat konceno site da se soglasame ... pisuvame ozbilno bez prvokoacija ...... samo tk da prolzame...poz

Само читам и се чудам на ваште мозоци(без провокации).ми развивате политика штерјо амир незнам ти кој.. гледајте бе човеци шо ни се случува со струмица,а вии за тии се замарате.мислаш они се замарат за вас ... ц цц

Еј читам и се нервирам од такви глупости , споредби и др работи ... еј Аеродромци одете си во ФАН КЛУБ МЗТ ! Доста брмчефте ...

ti koga si postiral na tema MZT, mislis me bolelo sto si mislel - NE!!! uzivaj si, ic da ne ti e gajle za sto zborime nie

Без провокации бе сега.гледам не се карате зошто пак да почнете.

Инаку да и јас моментално добив порака дека Грне немал потпишано никаков договор со МЗТ, и дека сеуште немал никакви преговори.
Сега оваа изгледа дека некој е во тешка заблуда. по преодниот рок ќе видиме?
и едно прашање: Зошто никаде во медиумите не се кажа за тој трансфер? туку само овде на форумот се разговараше за тоа.

Затоа што беше шпекулација од аеродромците .........

Остај те го Грне сега туку што направивте со спонзор ќе биде ли нешто или тешко да не бидам песимист ама според Маркус тешко дека од следната сезона ќе имате конкурентен тим.Можеби и грешам незнам сепак јас навивам да добиете добар спонзор да продолже нашето ривалство оти без прав противник не е интересно.

Колку си сигурен???Дали знаеш колку малтретирања имаше само од ИНСПЕКАЦИЈА?:nesvest::nesvest::nesvest:
Ne se zamarajte so Zaev nemozete da mu objasnete na narodo kakov e.. site mislat oti e svetec jas probah ama ne biva i jas mislaah oti e svetec ama videh oti ne e.Odkoga stana sampion Strumica odma ja zasaka od se srce auuf kaj bese koga bese prazna sala i koga falea pari da frle nesto..

Гледам сега постови еден куп и помалце ме нервираш да ти кажам право од кај си сигурен дека Заев е сосема чист а и дека не мати некои работи преку клубот само некои работи не ти се јасни и мене не ми се јасни ама барем ќе послушаш постар да ти кажеш а ти на сите контра му одиш не бива така таа.:salut:
Bidi siguren deka pere pari... od sigurni izvori znam eden prijatel na tatko mi ne mu dade na Zaev da ispere miliionska suma.. a i Panajotis ne e nesto podobar..

Bidi siguren deka pere pari... od sigurni izvori znam eden prijatel na tatko mi ne mu dade na Zaev da ispere miliionska suma.. a i Panajotis ne e nesto podobar..
Е де бе затни се веќе не можам да те слушам !!!Преко кур ми е од такви како тебе...ПА КОЈ НЕ ПЕРЕ?АЈДЕ ТИ АКО ИМАШ ДАЈ ТИ И НЕ СЕРИ ВЕЌЕ !!!:nesvest:

pak pocnaaa .............................. abe dosta za perene pari za grne ...
KAZEJTE ZA STRUMICA

pak pocnaaa .............................. abe dosta za perene pari za grne ...
KAZEJTE ZA STRUMICA
Шо сакаш да ти кажам за Струмица бе?НЕМА СПОНЗОР и нема шо да се прави...Ајде да се надеваме во последен момент да излезе нешто...Јас пак се надевам дека тие тројца ќе останат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom