Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
vo tie dueli sto gi imavte so Godel pa so Fesped postojano bev za vas(Knjazev kakvi trojki davase lelee).btw od sekojpat navivam za poslabiot

ne bi rekol deka MZT bese sekoj pat poslabiot. MZT imase na 3 pati drea-team no ne uspea da osvoi titula. inaku koga vikas za knjazev kakvi 3ki daval, ne znam za koga zboris poso na poveke navrati igrase i za rabotnicki :)

i odgovor na ova prasanje : NE!!! zatoa sto sega da sakaa ke mu najdea nesto ili ke go namestea , dve godini veke oni go brkaat sterijo i pak toa prasenje e stus kvo, i neznam kolku e tocno ama se zbori deka bas toj sterijo im ja vinasiral kapanjata na ovaa vlast neznam kolku e tocno , ama ako e taka tipot si gi vrti site kako sto saka

АБе парите го вртат светот тоа е докажано но колку што знам јас Штерјо беше близок човек на Бранко Цвенковски т.е му беше шев на Бранко тој само тоа што никој не го знаеше како што напомена ти ако до сега сакаа да го затворат Штерјо ќе го затворе ама очигледно некој го држи него.:salut:

Гледам сега постови еден куп и помалце ме нервираш да ти кажам право од кај си сигурен дека Заев е сосема чист а и дека не мати некои работи преку клубот само некои работи не ти се јасни и мене не ми се јасни ама барем ќе послушаш постар да ти кажеш а ти на сите контра му одиш не бива така таа.:salut:
Ѓоко....Татко ми се има многу со него...Преку тоа и јас со него...Имам безброј муабети правени за тоа...А градоначалникот да мати?Не си се заебал:nesvest:

Ѓоко....Татко ми се има многу со него...Преку тоа и јас со него...Имам безброј муабети правени за тоа...А градоначалникот да мати?Не си се заебал:nesvest:

АБе он на жена му не и кажува што прави непа на пријател немој така најголемите матни зделки се прават преку спортот зошто еве зошто.Спортот е ослободен од данокот и секој газда си праве што сака кога не плаќаш данок е многу лесно а градоначалник да мате псс и тоа како знам од сопствено искуство веруј виа нашиот мечок што го имаме во Кавадарци што мислиш што праве туку Заев ви ги замачка очите малку ви направи еден трговски и две фонтани и он бил бог во Струмица гледај малку пореално ни еден политичар не е поштен веруј секој гледа што повеќе да грабне и да бега.:salut:

Во Струмица некако спортот и политиката одат заедно..Па бевме сведоци како Беласица оди од врвот во калта..Слично ќе излезе и во кошарката..не до тој степен и на таков начин..ама изгледа дека е во прашање поднебјето:wink:..Плус Струмица нема навивачи со подалечен поглед на работите...Некако делуваат како инстант пакување..ги има, па ги нема зависи дали си во ѕвездите или во калта..Дека е така ќе се покаже на дело ако падне клубот финансиски ..

Мириса на чад нели..?!

toa nema drugo , jas sum srekna sto nie i koga sme bile ina vrvot i vo kal sme bile zaedno!!!! i samiot fakt deka odednas si na vrvot i odednas si vo kalta dokazuva deka kaj nas vo makedonija e samo perenje na pari i svoi licni interesi !!!! zal mi zatoa sto site ovie deca se zelni da gledaat bilo kakov sport i sportski da se obrazuvaat , ali od vakvite sponzori sto doagat za edna godina nisto ne se pravi

АБе он на жена му не и кажува што прави непа на пријател немој така најголемите матни зделки се прават преку спортот зошто еве зошто.Спортот е ослободен од данокот и секој газда си праве што сака кога не плаќаш данок е многу лесно а градоначалник да мате псс и тоа како знам од сопствено искуство веруј виа нашиот мечок што го имаме во Кавадарци што мислиш што праве туку Заев ви ги замачка очите малку ви направи еден трговски и две фонтани и он бил бог во Струмица гледај малку пореално ни еден политичар не е поштен веруј секој гледа што повеќе да грабне и да бега.:salut:

tocen ti e cel post, samo okolu danokot nema da se soglasam

Абе Христов друже, едноставно си премал да ги разбереш тие работи, џабе ја ќе ти солам памет тука, ќе осетиш на твоја кожа еден ден како ја шо иам осетено како функционира нашето општество.

Абе Христов друже, едноставно си премал да ги разбереш тие работи, џабе ја ќе ти солам памет тука, ќе осетиш на твоја кожа еден ден како ја шо иам осетено како функционира нашето општество.
Му рече 17-годишен на 13 годишен...Ќе се упропастам...Закон
Морав Мадрид..извини..

Му рече 17-годишен на 13 годишен...Ќе се упропастам...Закон
Морав Мадрид..извини..

Ништо де шо, точно иам 17 години ама знам доста работи оти сум бил директно засегнат од ајде да речам неубави работи.
Нема потреба да се извинуваш, и јас така би изреагирал.

ako imase celosno osloboduvanje od danokot, sportot vo drzava ke cvetase, ke se vrtea nenoralni cifri. celata rabota ja zafrknaa so takanarecenata privatizacija, kade sto mnogu jaki firmi kako na primer eve Metalski Zavod Tito gi prevzemaa fizicki lica, ili kako sto bese slucajot so Feni Mak ako nese lazam

ako imase celosno osloboduvanje od danokot, sportot vo drzava ke cvetase, ke se vrtea nenoralni cifri. celata rabota ja zafrknaa so takanarecenata privatizacija, kade sto mnogu jaki firmi kako na primer eve Metalski Zavod Tito gi prevzemaa fizicki lica, ili kako sto bese slucajot so Feni Mak ako nese lazam
ne se celosno oslobodeni samo nekoj smesni 2% ako si sponzor i 3% ako si donator taka mislam deka bese ne me fakajte za zbor

ne se celosno oslobodeni samo nekoj smesni 2% ako si sponzor i 3% ako si donator taka mislam deka bese ne me fakajte za zbor

Абе супер би било тоа ако се ослободат од данок фирмите има да бидеме на ептен повисоко ниво од сегашното само јебига државата ни е таква секој гледа да грабне што повеќе и да си замине ама ајде добри сне и овака.:salut:

Edno prasanje za Radical,Aerodromka i sl. Daj videjte skorot megu ovie dve ekipi niz istorijata bas me interesira.Toa 5-1 ne mi stoi da e tocno. A, ako vi znaci nesto vo tie dueli sto gi imavte so Godel pa so Fesped postojano bev za vas(Knjazev kakvi trojki davase lelee).btw od sekojpat navivam za poslabiot :) poz
P.S. mala sala za Hristov 50 razlika neli !!!

Скорот е приближно тој, пошто кај можеш да најдеш статистика, треба да одам во Архива да видам. Иначе јас како што памтам, не сме имале посериозни проблеми со струмички екипи, дури и таа сезона кога Полотрејд играше во финале, Мзт два пати го победи во Струмица.

ПС и јас навивам секогаш за послабиот :)

Абе Маркус дај смири им страстите малце само се инатат на нашата тема фан клуб струмица дај на Х личности бан одредено време и нема да провоцираат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom