Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
еее Ех да иммам, ко што немам, па да најдаам спонзооор, и да играам, и у БИБЛ, илјада и илјада и една сезооооона.

Извинете за Оф топикот.
ама се надевам дека сепак спонзор ќе се најде.
Ден по ден,надежта умира....

Абе нели се доволно тиее спонзори или треба оште зошто ке и се оште за у БИБЛ .. ми дама нема ли да и дават :)

......Последна,последна....Ама срцето ме боли веќе не можам да го замислам градот без кошарка...:toe:
ке имате кошарка бе, нема да прекинете да постоите...е сега доколку немате пари нема да биде нешто посебно атрактивна само

Денеска мислам треба да се знае судбината :)

ОФ :ГаволРулз шо имаш по географија бе ? 43 000 регистрирани имаше во 94та година , сега во новиот попис околу 60 000 има во градот , а општина Струмица вклучувајки ги градот и неколку села што се под општината , има 89 000 жители ...
5 имам, ама не учам :):)
А не е од географијата, од еден другар така разберах и така знам.. :)

za tvoja informacija i za takvite kako tebe do petok ke gi doznaes novite dva pomokni sponzori i od tie so bea do sega a isto taka ne siri dezinformacii deka grne ima potpisano za vas mozebi ke potpise no sega za sega nema a za tasovski samo sonuvaj deka ke ide u feni isto taka bi sakal da te zapoznaam so bi rekol veke noviot igracki kadar na strumica vo koj ke bide vklucen mirakovski a od deneska vo strumica na pregovori e i zlatko gocevski kako i vrakanjeto na hadzivasilev inaku bosnjak si zamina od sr kako i pupovic a trener bi trebalo da bide gacov ako mu se ukine kaznata ili vlaikidis zato nisto od vasite glupi muabeti kako sporeduvanje na strumica so sokoli ili bilo so drugo ne pisivam cesto po forumot ali redovno go citam i ne mi se dopaga toa sto se pravite deka vie sekogas znaete najmnogu bi vi preporacal da pisuvate nesto sto e tocno i veke provereno a ne sekoj den da se tresat zeleni kako mozno zasiluvanje na sr se spomenuva i toni simic pozzz do mojot nareden post

go cekam tipcevo sto go ima napisano postov, poso pred nekoj den bese mnogu jak i istrese niza gluposti, uste ne narece lazgovci, pa sakam da vidam so ima da kaze sea:vozbud:

mojot broj e 075 257 222 ako nesto te interesira javi se ke ti objasnam a ne da jades lajne komotno javi se i se ke ti objasnam inaku se vikam kole cisto da znaaes a u ponedelnik sum u sk pa javi se ke se vidime ke diskutirame nemora preku forumot da se silis jas ne sum picka i nema da bidam zatoa i go ostaviv mojot broj a vo ponedelnik najverovatno ke bidam vo sk po rabota a sigurno ke se vidam i so grne pa se nadevam i deka ke te zapoznaam pa da sti objasnam nekoi raboti odkolku da jades lajna po forumite

Моето име е КРЕТЕН и мојот број е 53646436464.Ако некој има против тоа што мојот број е таков нека ми се јави:bip:

Моето име е КРЕТЕН и мојот број е 53646436464.Ако некој има против тоа што мојот број е таков нека ми се јави:bip:
Ostaj so si kreten pa i glupav si.. i so misles sea mnogu si smesen??? Ajde smeejte se site oti kje mu propadne stosot na Romanticar HAAAAAHAHAHAHAHAAHa :pos2::pos2:.

Ostaj so si kreten pa i glupav si.. i so misles sea mnogu si smesen??? Ajde smeejte se site oti kje mu propadne stosot na Romanticar HAAAAAHAHAHAHAHAAHa :pos2::pos2:.
Така е.
Ме викаат и глупав и мобилниот ми е 53646436464 и ако некој му смета нека ми се јави.Плус у понеделник правам туренја низ Македонија па јавете ми се ќе дискутираме:wink:

Струмица Рулз ти си на ред:wink:

и шо заклучииме сега, нели денеска беше собранието ?

и шо заклучииме сега, нели денеска беше собранието ?
Незнам дали е имало а и не ме интересира...Сварно незнам зто ќе се прави....:(:(Шо оти ќе има ко нема спонзор?Ај мош тии трујцата ќе продолжат да дават...Па од секоо јака фирма у Струмица на месец барем по 1 000,1 500 евра да зимат ....:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom