Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ти салам ли си бе Штејро незнааш кој е ој закопи се негде нем он да се налуте па да виите после па 6-7 години ка ќе зима Фершпед титула не се пези така..

Ај мала споредба, дневниот профит на фабриката Фени е околку 3,5 моментални буџети на Струмица. (ако вие е 300 000 евра како шо викате)
Па сеа ти види кој се “пезе“, гледај Амир да не му се раскенка на дедо му за пари (инаку Амир е внук на подолу наведениот сопственик на Фени).

Ubavo znam koj e sterijo...A bidejki ti sakas se da znaes ke ti kazam deka sopstvenikot na feni (toj sto e nad amir) e procenet na 5 milijardi.A posto vo makedonija nema milijarderi togas Sterijo Nakov e sigurno pod milijardata...Pozz seznajko

Точно Тасе точно, како шо реков погоре Амир е внук на газдата, може шо му сака курот да праве у Фени, директори, менаџери тоа се е гола вода за него.

Се извинувам на оф топкиот али гледам некои работи не му беа јасни на одредени лица.

Струмица(ова новата) е содадена од двајца луѓе кои навистина ја сакаат кошарката и пробаа да инвестираат во овој спорт..Сепак како одминуваше времето се појавуваа разни волци кои ја гледаа својата прилика..Сепак ако евентуално Струмица падне на многу пониски гранки ..слободно можам да речам дека се работи за политика..Како и зошто друг пат..

kako i sekogas politika ja ima , toa e jebiga

marcus, a MZT od tim sto go pobedi Real Madrid, vo istata sezona da izgubi so skor 3 - 0 od Rabotnicki vo finale. E toa e bratko politika
Јас зборам за вистинска политика...која ги замеша прстите и во Струмица...Пред се поради одредени личности ..кои фигурираа како спонзори на тимот..

Ај мала споредба, дневниот профитпт на фабриката Фени е околку 3,5 моментални буџети на Струмица. (ако вие е 300 000 евра како шо викате)
Па сеа ти види кој се “пезе“, гледај Амир да не му се раскенка на дедо му за пари (инаку Амир е внук на подолу наведениот сопственик на Фени).

Точно Тасе точно, како шо реков погоре Амир е внук на газдата, може шо му сака курот да праве у Фени, директори, менаџери тоа се е гола вода за него.

Се извинувам на оф топкиот али гледам некои работи не му беа јасни на одредени лица.

sosema si u pravo za se sto ima kazano , megutoa sterijo e eden od najjakive licnosti vo zemjava , na pr. izraelecot nema tolkava pocit kako sto ja ima sterijo , ne e vo momentov bitno koj kolku pari ima i dali ovoj imal poveke ili pomalce , pozadi sterijo se site ama bukvalno site i kako sto ke kaze taka i ke bide , zalno ama realno

Како и зошто?ВМРО-ДПМНЕ vs Зоран Заев:nesvest:

Јас зборам за вистинска политика...која ги замеша прстите и во Струмица...Пред се поради одредени личности ..кои фигурираа како спонзори на тимот..

Христов нема врска Вмро со Заев, еве Маркус ти даде индиректен одговор, обрни внимание на болдираниот дел.

sosema si u pravo za se sto ima kazano , megutoa sterijo e eden od najjakive licnosti vo zemjava , na pr. izraelecot nema tolkava pocit kako sto ja ima sterijo , ne e vo momentov bitno koj kolku pari ima i dali ovoj imal poveke ili pomalce , pozadi sterijo se site ama bukvalno site i kako sto ke kaze taka i ke bide , zalno ama realno

I ti si vo pravo ali sterijo minatata godina pa i ovaa ima mnogu neodgovoreni prasanja sto go macat i sto go sprecuvaat da misli na mileniceto rabotnicki.Kako na primer: Dali ke odi vo zatvor?

Христов нема врска Вмро со Заев, еве Маркус ти даде индиректен одговор, обрни внимание на болдираниот дел.
Колку си сигурен???Дали знаеш колку малтретирања имаше само од ИНСПЕКАЦИЈА?:nesvest::nesvest::nesvest:

ete zasto nesakam opstini da bidat sponzori ili donatori na nekoj klup, zasto koga togas se menjava vlasta, i od inaet zasto on finasial tamu jas nema da finasiram i obratno , greota !!!! i nie imavme moznos opstinata aerodrom da zastane pozadi nas , megutoa barase nekoj raboti na koj nie kako navivaci ne se slozivme i smetam deka poubavo , bolje da nemam budzet nekoj nekoj od vmro ili od sds da vladee so klubot

Abe metalci,aerodromci,strkovi ili kako da ve narecam.Cela nedela nemate rabota i samo provocirate narodo tuka na nasata tema.MZT imal istorija!! Ima poveke od Strumica i priznavame, zadovolni?Cel razgovor se sveduva se na edno isto.Koj od koga gleda kosarka, koj kolku se razbira od nea, Sterjo, Amir ne ti znam so....Daj smenejte principo na diskusija malko(tava za site vazi) i bidejte poelokventni :)
Edno prasanje za Radical,Aerodromka i sl. Daj videjte skorot megu ovie dve ekipi niz istorijata bas me interesira.Toa 5-1 ne mi stoi da e tocno. A, ako vi znaci nesto vo tie dueli sto gi imavte so Godel pa so Fesped postojano bev za vas(Knjazev kakvi trojki davase lelee).btw od sekojpat navivam za poslabiot :) poz
P.S. mala sala za Hristov 50 razlika neli !!!

Колку си сигурен???Дали знаеш колку малтретирања имаше само од ИНСПЕКАЦИЈА?:nesvest::nesvest::nesvest:

Па како да нема инспекција ? На сите градоначалници им пуштат инспекции да видат како работат во градот, и како го користат буџетот на градот. Сигурно инспекциите не се биле насочени кон КК Струмица.

Гледам сега постови еден куп и помалце ме нервираш да ти кажам право од кај си сигурен дека Заев е сосема чист а и дека не мати некои работи преку клубот само некои работи не ти се јасни и мене не ми се јасни ама барем ќе послушаш постар да ти кажеш а ти на сите контра му одиш не бива така таа.:salut:

ete zasto nesakam opstini da bidat sponzori ili donatori na nekoj klup, zasto koga togas se menjava vlasta, i od inaet zasto on finasial tamu jas nema da finasiram i obratno , greota !!!! i nie imavme moznos opstinata aerodrom da zastane pozadi nas , megutoa barase nekoj raboti na koj nie kako navivaci ne se slozivme i smetam deka poubavo , bolje da nemam budzet nekoj nekoj od vmro ili od sds da vladee so klubot
Во Струмица некако спортот и политиката одат заедно..Па бевме сведоци како Беласица оди од врвот во калта..Слично ќе излезе и во кошарката..не до тој степен и на таков начин..ама изгледа дека е во прашање поднебјето:wink:..Плус Струмица нема навивачи со подалечен поглед на работите...Некако делуваат како инстант пакување..ги има, па ги нема зависи дали си во ѕвездите или во калта..Дека е така ќе се покаже на дело ако падне клубот финансиски ..
Мириса на чад нели..?!

I ti si vo pravo ali sterijo minatata godina pa i ovaa ima mnogu neodgovoreni prasanja sto go macat i sto go sprecuvaat da misli na mileniceto rabotnicki.Kako na primer: Dali ke odi vo zatvor?

i odgovor na ova prasanje : NE!!! zatoa sto sega da sakaa ke mu najdea nesto ili ke go namestea , dve godini veke oni go brkaat sterijo i pak toa prasenje e stus kvo, i neznam kolku e tocno ama se zbori deka bas toj sterijo im ja vinasiral kapanjata na ovaa vlast neznam kolku e tocno , ama ako e taka tipot si gi vrti site kako sto saka

Па како да нема инспекција ? На сите градоначалници им пуштат инспекции да видат како работат во градот, и како го користат буџетот на градот. Сигурно инспекциите не се биле насочени кон КК Струмица.
Димитар,ПЛС....
П.С Ќе ти објаснам некој работи на мсн:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom