Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе Христов секој втор пост ти е 50 коша разлика,50 коша разлика,50 коша разлика, да не си на рипит...Или имаш заглавено..Дај таму кажи ако имаш некои информации околу Струмица..
SrRulz..смири се де..

Уште еднаш сам себе се негираш.Нема везе толку знаеш.
А за болењето.Повише би ме болел пораз од 2 поена од работничи него од 50 од струмица.
Добро сега никој не го оспорува вашето ривалство...:toe:

Па што зборите кога и вие не знаете...Барем од кога сум роден т.е од кога почнам да гледам кошарка во Стумица на 10 години знам се за мојот тим....

А за тоа за семафор немој да мислиш дека си интересен...:wink:Што имаме имаме,важно немаме 50%...(ај ти си знааш шо):helou:

Немате 50% Албанци? Што немате 50% бре? Па и ние немаме над 50% малоумници како тебе и компанија па не се фалиме на секаде...нели?

Ubavo znam koj e sterijo...A bidejki ti sakas se da znaes ke ti kazam deka sopstvenikot na feni (toj sto e nad amir) e procenet na 5 milijardi.A posto vo makedonija nema milijarderi togas Sterijo Nakov e sigurno pod milijardata...Pozz seznajko

Сопственикот на Фени од Израел, што дошол 3 пати во МКД, ке се замара дали Фени бил шампион или не. Бај д Веј, сезнајко, од вчера гледаш кошарка (морам да го кажам ова), да не гледаше од вчера, ке знаеше зашто е штерјо ставен во таа конотација... знаат Маркус и Струмикс многу добро пошто сум го правел муабетот со нив, ама тие гледаат кошарка од 1993, а не од 2008 :wink:

Ubavo znam koj e sterijo...A bidejki ti sakas se da znaes ke ti kazam deka sopstvenikot na feni (toj sto e nad amir) e procenet na 5 milijardi.A posto vo makedonija nema milijarderi togas Sterijo Nakov e sigurno pod milijardata...Pozz seznajko

Уфф, и што ако е проценет над 5 милијарди ? Сигурно нема да вложува повеќе од 500.000 евра во Фени.
Е сега ако не се лажам, евреинот што го држи Фени под раководство на Амир, не знам како се вика, исто така оваа година го купи и КПР мислам беше Квинс парк ренџерс кој се натпреварува во 1 дивизија во Англија, и има големи планови да го донесе клубот до врвот на англискиот и европскиот фудбал. Не ме фаќајте за збор не сум сигурен дали е тој, али мислам дека е тој.

Е сега Штерјо ..... позната приказна во македонската кошарка, врски има во КФМ многу повеќе од Амир, и ако сака да се врати слободно може да биде на врвот на македонската кошарка следните 10 години, па ако сака и Абрамович нека дојде да инвестира во Македонија.

За буџетот на Струмица ...... Да се надеваме дека ќе дојде некој јак спонзор. А гледам некој неколку страни поназад напишал дека ако Струмица има просечен тим ќе немало навивачи. Си се заебал брат, зошто Струмица да има тим и од рангот на Карпош Соколи ние пак ќе одиме да навиваме, колку толку важно пак ќе одиме.

Иначе гледам веќе некој го слават нашето распаѓање, само да ве потсетам дека сите играчи на Струмица се сеуште во градот, и баш вчера имав прилика да правам муабет со Грне и ми рече дека сеуште нема ама баш ништо потпишано со друг клуб, и дека шансите да остане во Струмица се 80 проценти, а исто ми кажа дека ако дојде спонзорот кој е во план, Струмица догодина ќе биде една од најголемите конкуренти за титулата, ама не ми кажа за кој спонзор станува збор.

Е сега тоа е тоа, ние веќе ништо не можеме да направиме освен да чекаме и да видиме како ќе се развиват работите, а да се надеваме дека ќе се развиват во добра полза.

Ej malecok aj procitaj go predhodniot post moj i ke si dobies odgovor.A garantiram deka ne ni znaes kako izgleda toj Sterijo Nakov a lafis zanego oti go spomnal nekoj a pa i ti da go spomnis da ne bides po kusu.Ili sea nema so so da mu se kontris na Feni i ajde so sterijo.Ili pa moze on gi cuva parite kaj tebe pa znaes kolku gi ima.
Na kraj krajava vo minatoto toj sterijo so 200.000 evra pravese tim za sampion.E sega ne e taka...

Уште неможеш да сватиш некој работи како стојат овде кај нас.
За разлика од тој амир кој го величиш штерјо поседува све што е вредно во Македонија.Има луѓе во сите области и војници во к.ф.м. и кога ќе сака пак да завладее може и Фени да ви го распадне.
Не го величам ич ако има некој што го мрази тоа сме ние.Ама тоа е реалноста.

Добро бе Христов секој втор пост ти е 50 коша разлика,50 коша разлика,50 коша разлика, да не си на рипит...Или имаш заглавено..Дај таму кажи ако имаш некои информации околу Струмица..
SrRulz..смири се де..
Информации околу Струмица...Нема ништо...И не се ни јавувам ни да прашам ни ништо,зошто го знам одговорот...Ајде ќе почекаме до утре..:helou:

П.С А за 50 коша секогаш ќе ги паметам во мојот живот,СЕКОГАШ :pos2::pos2:

Malee nemozam da gi trpam vekje daj da i pokloneme na MZT edna titula neka se raduvat cel zivot i da ne ne zamarat vekje :pos2::pos2: se so nih incidenti provokacii... zalnite kolko posakuvat titula samo i na mene mi e zal duri :)

Јас не посакувам титула. Уште е рано за тоа, ке дојде време и за титулата, туак сме ние, не се брзаме, кога ке има голем влог тогаш Мзт ке ја земе, а сега влогот излез во Европа во лиги како БИБЛ и не се некој предизвик за евентуални спонзори. Како што реков, во моментов во нашата лига влагаат спонзори со единствена цел, перење пари. Додека е така, не ми треба титула. Сите екипи постојат по 2-3 години доедка не исперат пари. Николферт, Орка, Куманово, Балканстил, Пелистер, ми мириса и Струмица натака дека оди...кога ке има излез во Улеб Куп или Јадранска лига, тогаш титулата највеќе ке вреди, тогаш сакам да дојде, сега искрено и не ми е нешто кеиф...

Јас не посакувам титула. Уште е рано за тоа, ке дојде време и за титулата, туак сме ние, не се брзаме, кога ке има голем влог тогаш Мзт ке ја земе, а сега влогот излез во Европа во лиги како БИБЛ и не се некој предизвик за евентуални спонзори. Како што реков, во моментов во нашата лига влагаат спонзори со единствена цел, перење пари. Додека е така, не ми треба титула. Сите екипи постојат по 2-3 години доедка не исперат пари. Николферт, Орка, Куманово, Балканстил, Пелистер, ми мириса и Струмица натака дека оди...кога ке има излез во Улеб Куп или Јадранска лига, тогаш титулата највеќе ке вреди, тогаш сакам да дојде, сега искрено и не ми е нешто кеиф...

a be da ama 50 razlika:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Немате 50% Албанци? Што немате 50% бре? Па и ние немаме над 50% малоумници како тебе и компанија па не се фалиме на секаде...нели?

Сопственикот на Фени од Израел, што дошол 3 пати во МКД, ке се замара дали Фени бил шампион или не. Бај д Веј, сезнајко, од вчера гледаш кошарка (морам да го кажам ова), да не гледаше од вчера, ке знаеше зашто е штерјо ставен во таа конотација... знаат Маркус и Струмикс многу добро пошто сум го правел муабетот со нив, ама тие гледаат кошарка од 1993, а не од 2008 :wink:

Da bidam iskren za kosarkata vo makedonija znam od 1997 a pred toa neznam.Znam deka pomegu 99-2005 kavadarci nemase tim megutoa toa ne sprecuva da ne pratam kosarka.A ti pak si seznajko i znaes da procenis od koga ja pratam kosarka.Da ne sakas da me brcnes pa da osetis koga i kade sum roden drslo eden...

Струмица(ова новата) е содадена од двајца луѓе кои навистина ја сакаат кошарката и пробаа да инвестираат во овој спорт..Сепак како одминуваше времето се појавуваа разни волци кои ја гледаа својата прилика..Сепак ако евентуално Струмица падне на многу пониски гранки ..слободно можам да речам дека се работи за политика..Како и зошто друг пат..

Струмица(ова новата) е содадена од двајца луѓе кои навистина ја сакаат кошарката и пробаа да инвестираат во овој спорт..Сепак како одминуваше времето се појавуваа разни волци кои ја гледаа својата прилика..Сепак ако евентуално Струмица падне на многу пониски гранки ..слободно можам да речам дека се работи за политика..Како и зошто друг пат..

marcus, a MZT od tim sto go pobedi Real Madrid, vo istata sezona da izgubi so skor 3 - 0 od Rabotnicki vo finale. E toa e bratko politika

Како и зошто?ВМРО-ДПМНЕ vs Зоран Заев:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom