SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Sto znaes be ti nisto neznaes odi tamu pasi ovcite ajde mrsh od nasata tema! OVA E STRUMICA! :helou:i jas znam edno, MZGT nikogas nema igrano vo vtora liga !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto znaes be ti nisto neznaes odi tamu pasi ovcite ajde mrsh od nasata tema! OVA E STRUMICA! :helou:i jas znam edno, MZGT nikogas nema igrano vo vtora liga !!!
Од каде знаете вие колку е проценет...Така си зборете ама ај...:nesvest:
Добро сега никој не го оспорува вашето ривалство...Уште еднаш сам себе се негираш.Нема везе толку знаеш.
А за болењето.Повише би ме болел пораз од 2 поена од работничи него од 50 од струмица.

Sto znaes be ti nisto neznaes odi tamu pasi ovcite ajde mrsh od nasata tema! OVA E STRUMICA! :helou:
Па што зборите кога и вие не знаете...Барем од кога сум роден т.е од кога почнам да гледам кошарка во Стумица на 10 години знам се за мојот тим....
А за тоа за семафор немој да мислиш дека си интересен...:wink:Што имаме имаме,важно немаме 50%...(ај ти си знааш шо):helou:
Ubavo znam koj e sterijo...A bidejki ti sakas se da znaes ke ti kazam deka sopstvenikot na feni (toj sto e nad amir) e procenet na 5 milijardi.A posto vo makedonija nema milijarderi togas Sterijo Nakov e sigurno pod milijardata...Pozz seznajko
Ubavo znam koj e sterijo...A bidejki ti sakas se da znaes ke ti kazam deka sopstvenikot na feni (toj sto e nad amir) e procenet na 5 milijardi.A posto vo makedonija nema milijarderi togas Sterijo Nakov e sigurno pod milijardata...Pozz seznajko
Ej malecok aj procitaj go predhodniot post moj i ke si dobies odgovor.A garantiram deka ne ni znaes kako izgleda toj Sterijo Nakov a lafis zanego oti go spomnal nekoj a pa i ti da go spomnis da ne bides po kusu.Ili sea nema so so da mu se kontris na Feni i ajde so sterijo.Ili pa moze on gi cuva parite kaj tebe pa znaes kolku gi ima.
Na kraj krajava vo minatoto toj sterijo so 200.000 evra pravese tim za sampion.E sega ne e taka...
Информации околу Струмица...Нема ништо...И не се ни јавувам ни да прашам ни ништо,зошто го знам одговорот...Ајде ќе почекаме до утре..:helou:Добро бе Христов секој втор пост ти е 50 коша разлика,50 коша разлика,50 коша разлика, да не си на рипит...Или имаш заглавено..Дај таму кажи ако имаш некои информации околу Струмица..
SrRulz..смири се де..
Malee nemozam da gi trpam vekje daj da i pokloneme na MZT edna titula neka se raduvat cel zivot i da ne ne zamarat vekje :pos2::pos2: se so nih incidenti provokacii... zalnite kolko posakuvat titula samo i na mene mi e zal duri![]()
Јас не посакувам титула. Уште е рано за тоа, ке дојде време и за титулата, туак сме ние, не се брзаме, кога ке има голем влог тогаш Мзт ке ја земе, а сега влогот излез во Европа во лиги како БИБЛ и не се некој предизвик за евентуални спонзори. Како што реков, во моментов во нашата лига влагаат спонзори со единствена цел, перење пари. Додека е така, не ми треба титула. Сите екипи постојат по 2-3 години доедка не исперат пари. Николферт, Орка, Куманово, Балканстил, Пелистер, ми мириса и Струмица натака дека оди...кога ке има излез во Улеб Куп или Јадранска лига, тогаш титулата највеќе ке вреди, тогаш сакам да дојде, сега искрено и не ми е нешто кеиф...
Немате 50% Албанци? Што немате 50% бре? Па и ние немаме над 50% малоумници како тебе и компанија па не се фалиме на секаде...нели?
Сопственикот на Фени од Израел, што дошол 3 пати во МКД, ке се замара дали Фени бил шампион или не. Бај д Веј, сезнајко, од вчера гледаш кошарка (морам да го кажам ова), да не гледаше од вчера, ке знаеше зашто е штерјо ставен во таа конотација... знаат Маркус и Струмикс многу добро пошто сум го правел муабетот со нив, ама тие гледаат кошарка од 1993, а не од 2008 :wink:
Струмица(ова новата) е содадена од двајца луѓе кои навистина ја сакаат кошарката и пробаа да инвестираат во овој спорт..Сепак како одминуваше времето се појавуваа разни волци кои ја гледаа својата прилика..Сепак ако евентуално Струмица падне на многу пониски гранки ..слободно можам да речам дека се работи за политика..Како и зошто друг пат..Јас не посакувам титула. Уште е рано за тоа, ке дојде време и за титулата, туак сме ние, не се брзаме, кога ке има голем влог тогаш Мзт ке ја земе, а сега влогот излез во Европа во лиги како БИБЛ и не се некој предизвик за евентуални спонзори. Како што реков, во моментов во нашата лига влагаат спонзори со единствена цел, перење пари. Додека е така, не ми треба титула. Сите екипи постојат по 2-3 години доедка не исперат пари. Николферт, Орка, Куманово, Балканстил, Пелистер, ми мириса и Струмица натака дека оди...кога ке има излез во Улеб Куп или Јадранска лига, тогаш титулата највеќе ке вреди, тогаш сакам да дојде, сега искрено и не ми е нешто кеиф...
Струмица(ова новата) е содадена од двајца луѓе кои навистина ја сакаат кошарката и пробаа да инвестираат во овој спорт..Сепак како одминуваше времето се појавуваа разни волци кои ја гледаа својата прилика..Сепак ако евентуално Струмица падне на многу пониски гранки ..слободно можам да речам дека се работи за политика..Како и зошто друг пат..
Како и зошто?ВМРО-ДПМНЕ vs Зоран Заев:nesvest:Струмица(ова новата) е содадена од двајца луѓе кои навистина ја сакаат кошарката и пробаа да инвестираат во овој спорт..Сепак како одминуваше времето се појавуваа разни волци кои ја гледаа својата прилика..Сепак ако евентуално Струмица падне на многу пониски гранки ..слободно можам да речам дека се работи за политика..Како и зошто друг пат..