- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Sto mu e na tipov be ?:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:sekoj vtori den tema za Strimuca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto mu e na tipov be ?:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:sekoj vtori den tema za Strimuca...
vidi do sega nema zgreseno vo negovite procencki ne veruvam ni sega, se poveke i poveke mi e verojatno toa!!!! ne sakam da se raspadnete nitu da oslabete , ama realnosta za ovaa godina e taa , ke vidime sto ke se slucuva ponataka!!!! ( i sega ve molam napdnete me i pocnete da se karate, dobro??? )Ej samo ednoa znaete Darko si ode samo zaradi vasiot omilen igrac Bogoev,ne sakam poveke da zboram za toa zosto nekoj me potcenuvaat i mislat ako sum 13 godini neznam nisto.:nenene:
I oste edno Kosta Karamanolev se vraka vo timot:pos2: .Mozebi ke go zameni Darko:pos2: :pos2: :pos2: (Samo se plasam od edno na kraj Radical da ne izleze vo pravo.)
Pa zatoa ti rekov da mi pises PP dokolku ne sakas da pisuvas na forumot bidejki bas me interesira kakva glupost napravil BogoevNe sakam da otkrijam zosto po detalno si odi Darko,zosto pravo ke pocnat pravo..( da sirat gluposti)
sekoj vtori den tema za Strimuca...
Огромен аплауз за радикал! Јас кога ти викам оти си исфрустриран навивач ти не ми веруваш!
Бар имам лице дури и пред оние навивачи на Бока Јуниорс да кажам дека и јас сум навивач. Навивањето не е купување карти и не одење, не е купување тревки од некоја ливада и да те лажат дека е Хајбери...јас сум навивач, ако сакаш речиме и исфрустриран, мене животниот стил ми го одредува клубот за кој навивам, значи Мзт Скопје прво а после тоа се преостанато, јас се соживувам со клубот...а не гледам трефки и не седам дома со карта купена...не сум јас лигле...
И благодарност до Радикалка што ме брани од нападите на „оние кои во првите свои постови се испофалија дека имале пари да купат карти и да не одат на утакмици и дека купил трефка за 120 фунти![]()
Само да не е некој со чоколадни раце, како што беше Флу. Топката му бегаше од рацете.
Абе не се замарај да објаснуваш, не бива ... запнале сите на чело со Христов оти ќе си оди Соколов, оти ќе се враќа Хаџивасилев и др. ... не бива да се разбереш со детето ... си има он некои негови информации и цепа по нив и точка, друго не знае.:kesa:Соколов никаде не оди...аман...останува во Струмица...
Abe so si zapnal so Hadzivasilev? Da ne ti rodnina ili prijatel?Ajde se kladime deka HadziVasilev ke se vrati ?