Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ej samo edno:Da znaete Darko si ode samo zaradi vasiot omilen igrac Bogoev,ne sakam poveke da zboram za toa zosto nekoj me potcenuvaat i mislat ako sum 13 godini neznam nisto.:nenene:

I oste edno Kosta Karamanolev se vraka vo timot:pos2: .Mozebi ke go zameni Darko:pos2: :pos2: :pos2: (Samo se plasam od edno na kraj Radical da ne izleze vo pravo.)
vidi do sega nema zgreseno vo negovite procencki ne veruvam ni sega, se poveke i poveke mi e verojatno toa!!!! ne sakam da se raspadnete nitu da oslabete , ama realnosta za ovaa godina e taa , ke vidime sto ke se slucuva ponataka!!!! ( i sega ve molam napdnete me i pocnete da se karate, dobro??? )

:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz: Огромен аплауз за радикал! Јас кога ти викам оти си исфрустриран навивач ти не ми веруваш!

pa bolje da e isfrustriran i da znae , nego pojma da nema kako site sto ste tuka poveketo i da ima 13 min sportsko obrazovanie!!!! ziti se rasti si gi trevkite po doma i gledaj si fudbal

:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz: Огромен аплауз за радикал! Јас кога ти викам оти си исфрустриран навивач ти не ми веруваш!

Бар имам лице дури и пред оние навивачи на Бока Јуниорс да кажам дека и јас сум навивач. Навивањето не е купување карти и не одење, не е купување тревки од некоја ливада и да те лажат дека е Хајбери...јас сум навивач, ако сакаш речиме и исфрустриран, мене животниот стил ми го одредува клубот за кој навивам, значи Мзт Скопје прво а после тоа се преостанато, јас се соживувам со клубот...а не гледам трефки и не седам дома со карта купена...не сум јас лигле...

И благодарност до Радикалка што ме брани од нападите на „оние кои во првите свои постови се испофалија дека имале пари да купат карти и да не одат на утакмици и дека купил трефка за 120 фунти :)

Бар имам лице дури и пред оние навивачи на Бока Јуниорс да кажам дека и јас сум навивач. Навивањето не е купување карти и не одење, не е купување тревки од некоја ливада и да те лажат дека е Хајбери...јас сум навивач, ако сакаш речиме и исфрустриран, мене животниот стил ми го одредува клубот за кој навивам, значи Мзт Скопје прво а после тоа се преостанато, јас се соживувам со клубот...а не гледам трефки и не седам дома со карта купена...не сум јас лигле...

И благодарност до Радикалка што ме брани од нападите на „оние кои во првите свои постови се испофалија дека имале пари да купат карти и да не одат на утакмици и дека купил трефка за 120 фунти :)
:pipi: :vozbud: :vozbud: yeeeeeeeeeeee

Соколов никаде не оди...аман...останува во Струмица...

Само да не е некој со чоколадни раце, како што беше Флу. Топката му бегаше од рацете.

Флу не беше у ствари кошаркар ... Флу у рацете беше како пекар т.е. бурекџија и продаваше бурек у Струмица :pos2::pos2::pos2:

Соколов никаде не оди...аман...останува во Струмица...
Абе не се замарај да објаснуваш, не бива ... запнале сите на чело со Христов оти ќе си оди Соколов, оти ќе се враќа Хаџивасилев и др. ... не бива да се разбереш со детето ... си има он некои негови информации и цепа по нив и точка, друго не знае.:kesa:

Daj boze da se vrati hadzivasilev bidejki ke bide dosta korisen vo vtoriot del od sezonata a za toa dali ke si odi Sokolov neznam bidejki napisav i prethodno deka vo sredata bese na pregovori so upravata a sto se dogovorile neznam pozz do site

Според мене Соколов не е нисто посебно т.е нај нај!!! посебно ме напизди како изигра против руснаците дома :tapp: топката од раце му излагаше!!! ако малку го притиснат одма губи топка исто така и на некој други важни утакмици така да верувам дека КК.Струмица може да најде добра замена за него во слуцај да си оди!!!

Пак ќе кажам...незнам по кој пат Соколов не си оди, а Хаџивасилев во Струмица нема да игра....
Инаку Соколов солиден играч, а ако се земе обзир колку години има мислам дека е О.К. барем за Мак. лигата...
Нам ни се потрбни резерви пред се за Богоев...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom