Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Од еден човек нема значење, ама кога ке се пресметат 50 денари по 4000 народ, тогаш има големо значење.

Vidi na sekoja utakmica salata ne se polni po 4000 narod ama koga e polna 200000 denari ne se suma za potcenuvanje dobaro osvezuvanje bi im doslo:salut:

Ej samo edno:Da znaete Darko si ode samo zaradi vasiot omilen igrac Bogoev,ne sakam poveke da zboram za toa zosto nekoj me potcenuvaat i mislat ako sum 13 godini neznam nisto.:nenene:

I oste edno Kosta Karamanolev se vraka vo timot:pos2: .Mozebi ke go zameni Darko:pos2: :pos2: :pos2: (Samo se plasam od edno na kraj Radical da ne izleze vo pravo.)

HRisToV напиша:
I oste edno Kosta Karamanolev se vraka vo timot:pos2: .Mozebi ke go zameni Darko:pos2: :pos2: :pos2: (Samo se plasam od edno na kraj Radical da ne izleze vo pravo.)

Не се секирај, тој караманолев е вратен во тимот како тренинг играч, за да може тренингот да се одржува во нормални услови, сигурно не е вратен како замена на Соколов. Многу т`нки ми се Струмица на бековските позиции, или така ми се чини. Богоев и Грне и ваљда Бошњак, една повреда и остана Струмица со Цветков, дури и ние имаме повеќе бекови од Струмица моментално

Pa ne mora pravo da pocnuvas da provociras sto i da ima Strumica ke e pojaka ekipa od Mzt ovaa sezona !

да се разбереме...НЕ ПРОВОЦИРАМ, Овој Мзт служи како споредба за недобр, значи сакав да кажам, несмее една струмица да си дозволи да има ист број на играчи на бековските позиции како и ова мизерно Мзт. Тој ми беше муабетот, несакав да провоцирам

Kakov be od Amerika:vozbud: Ne se zaebavi be :pos2: Ke nosime a sto ke nosime,toa neka odluci upravata ama mislaM Darko bese najdobar,najborben i od se srce ja sakase Strumica,ama sepak Kapiten ima glavna uloga vo timot.(go mrazam)

Баш штета ако си оди Соколов супер играч е не знам зошто Богоев е крив затоа кога и не играт на иста позиција.
Требаше да дојде Мираковски уште на почетокот и ке ни беше решена бековската позиција.
А за Соколов тој е повеќе конкурент на своја позиција со Грнчаров отколку со Богоев.
Значи на позицијата на Соколов бевме добри бидејки има играчи на таа позиција ни требат бек и центар

Христов знаеш што забележувам...дека ти стануваш главен иницијатор на кавгите...провоцираш со тоа доста,не прави кавги,ово оно...има тука модератор тоа сум јас,ќе опоменам кој треба..нема потреба ти да му кажуваш на Радикал што да прави..

ОК?
Ако треба нешто ПП не ја уништувај темата..

Он топик:Ќе си оди,и соочете се со тоа,Дарко е добар играч кој добро ви дојде во тимот..но сепак сега ќе си оди,без него ќе ви биде тешко..

Христов си запнал со тој Богоев,од уста не го вадиш сум те забележал дека кога Богоев игра одлично се радуваш и викаш браво,а кога губи и нема солидни партии,или пак се кара со другите играчи во тимот...одма го критикуваш,изгледа дека мислењето на Радикал дека "nekoj me potcenuvaat i mislat ako sum 13 godini neznam nisto."-не разбираш ништо се потврдува...

Разбуди се дете помисли Богоев што направи,помисли дека тој ја тепаше Цедевита,помисли дека тој заедно со Гоцевски ви ја донесоа титулата претходната година...не гледај само на црно,гледај и малце на светло...

Христов знаеш што забележувам...дека ти стануваш главен иницијатор на кавгите...провоцираш со тоа доста,не прави кавги,ово оно...има тука модератор тоа сум јас,ќе опоменам кој треба..нема потреба ти да му кажуваш на Радикал што да прави..

ОК?
Ако треба нешто ПП не ја уништувај темата..

Он топик:Ќе си оди,и соочете се со тоа,Дарко е добар играч кој добро ви дојде во тимот..но сепак сега ќе си оди,без него ќе ви биде тешко..

Христов си запнал со тој Богоев,од уста не го вадиш сум те забележал дека кога Богоев игра одлично се радуваш и викаш браво,а кога губи и нема солидни партии,или пак се кара со другите играчи во тимот...одма го критикуваш,изгледа дека мислењето на Радикал дека "nekoj me potcenuvaat i mislat ako sum 13 godini neznam nisto."-не разбираш ништо се потврдува...

Разбуди се дете помисли Богоев што направи,помисли дека тој ја тепаше Цедевита,помисли дека тој заедно со Гоцевски ви ја донесоа титулата претходната година...не гледај само на црно,гледај и малце на светло...
OK.Ti si tuka za ova,ama kade si na Harlem? Da go opemnis Radical ?

Jas imav slusnato i napisav deka na Darko mu bila ponudena plata 1000 evra pomala od onaa koja ja zema sega i najverojatno si odi samo zaradi nesoglasuvanjeto vo vrska so finansiite so upravata a ako imas nekoj drugi iformacii te molam pisi mi privatna poraka pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom