Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Флу не беше у ствари кошаркар ... Флу у рацете беше како пекар т.е. бурекџија и продаваше бурек у Струмица.

Абе не се замарај да објаснуваш, не бива ... запнале сите на чело со Христов оти ќе си оди Соколов, оти ќе се враќа Хаџивасилев и др. ... не бива да се разбереш со детето ... си има он некои негови информации и цепа по нив и точка, друго не знае.:kesa:

Шо разбираш ти од кошарка бе Кон-Ан ?!?!?!
По цел ден работаш у болницата, на две утакмици си бил и ти ке расправаш за кошарка и кошаркаре.

Те пратам цело време и гледам се обидуваш да го диктираш (наметнеш) твоето мислење на ментално дезориентираните.

Твојте Зигмундфројдовски психо анализи и игри не пројдуваат кај сите.

Не го заборавај моментот кога во последниот натпревар од финалната серија (Струмица и Работнички), понесен од крилјата на победата ја заборави ВАТАТА во твојот пациент.

Умре таа твојата позната изрека.

Поздрав :bilokojzbor2:

Шо разбираш ти од кошарка бе Кон-Ан ?!?!?!
По цел ден работаш у болницата, на две утакмици си бил и ти ке расправаш за кошарка и кошаркаре.

Те пратам цело време и гледам се обидуваш да го диктираш (наметнеш) твоето мислење на ментално дезориентираните.

Твојте Зигмундфројдовски психо анализи и игри не пројдуваат кај сите.

Не го заборавај моментот кога во последниот натпревар од финалната серија (Струмица и Работнички), понесен од крилјата на победата ја заборави ВАТАТА во твојот пациент.

Умре таа твојата позната изрека.

Поздрав :bilokojzbor2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Пацијентот сам сакаше да му остане ватата оти немаше доволно мозок и за да не биде шупливо у главата му оставих вата.
Кажи му на тај ЦРВЕНИОТ ЃАВОЛ шо ти кажал да го напишаш тава оти ќе го ставам у ТОП!!!!:baeh::baeh::baeh:
Дај молим те види од дека му се на ХРИСТОВ тии информации шо ги пласире тука за Соколов и Хаџивасилев ...

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Пацијентот сам сакаше да му остане ватата оти немаше доволно мозок и за да не биде шупливо у главата му оставих вата.
Кажи му на тај ЦРВЕНИОТ ЃАВОЛ шо ти кажал да го напишаш тава оти ќе го ставам у ТОП!!!!:baeh::baeh::baeh:
Дај молим те види од дека му се на ХРИСТОВ тии информации шо ги пласире тука за Соколов и Хаџивасилев ...
Ости го "Црвенио Ѓавол" Mенаџире....
Туку јас знам од дека му на Христов информациите...некои се точни,
ама повеќето се рекла казала..непроверени...за тии шо пишува моментално нам блага веза...

Ости го "Црвенио Ѓавол" Mенаџире....
Туку јас знам од дека му на Христов информациите...некои се точни,
ама повеќето се рекла казала..непроверени...за тии шо пишува моментално нам блага веза...
Neka "menadzire", samo tama moze da se raduva na podolg rok.
Hristov izgleda e vtora smena na skolo oti go nema veke 1 saat a mos i poveke.
Ima li nesto novo so Sokolov ili Hristov pise "kniga na spekulacii"?

Pa dobro jas veke nemam sto da kazam na forumov,zosto site me pravite budala kniga na spekulacija neznam sto neznam kako,no nema veza tolko od mene ako znae nekoj nesto poveke a znam deka ovde gi ima mnogu neka povelat,jas neznam nisto za Strumica.

Sto sakas da kazes so ova ?

Сакам да кажам дека те видов вчера со твоите извори...и дека 80% она што го пишуваш тука се шпекулации.
Ми кажаа дека си тоа ти.

Oh Bre BOZE.Neznam svarno sto se pravite site tolko da znaete ?Od kade be na tebe izvor ajde kazi mi ?Znaes li nesto ?I te molam ne mi izigravaj Strumiks koga ne mozas da bidas.
Види Христов ја кажи денеска што си се научил..дали си оди Соколов или останува...? Ама искрено...

Ne sakam poveke da postiram .Zosto se sto ke kazam mi se smeete,no nema veza ako znase kazi jas ne sakam poveke da pisuvam ovde,zosto megu vas sum samo predmet na ismejuvanje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom