Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
не гледам што се случува само ептен се нервирам, што глупости напрај дони???

Требаше уште зимото да отиде сељаков, незнам кој кур остана. Два пати водство губиме од кога дојде Дони на гол. :nerv:

да ве серам од ќерамиди бе !

хоштаплериве ви ја вртат на полувреме бе алоооо!!!!!
ебате шупелките ризикуваат елиминација, глејте сеа да не ги здробите на Олимпико, е тогаш мајчината ќе ви биде расплачена... ДОНИ ТИ СИ СО ТЕШКИ МЕНТАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ МОРЕ ДЕГЕН!

идете у пакет сите лечете се, говеда едни.

Ајде бе не се разочарувајте толку.Добро што ја покакаа првава утакмица сега барем имаме шанса за поправка.А мислам дека во реваншот ќе ги победиме со минимум 2 разлика.Forza Roma

Како можеше ова да ви се случи? Што направил Дони?

Ајде бе не се разочарувајте толку.Добро што ја покакаа првава утакмица сега барем имаме шанса за поправка.А мислам дека во реваншот ќе ги победиме со минимум 2 разлика.Forza Roma

Како да не се разочарувам? Имавме два пати водство, два пати го изгубивме, барем нерешено да завршеше. Се плашам сега да не паднеме, малку им треба да пропаднат, доволен е поразов. Тоа ме плаши само.

мене појке ми беше за серијата без пораз не за друго . секако педерите ке ги испосериме на Олимпико .... АЈДЕ АЈДЕ без нервози нема кај да одат:) Форца Рома :)

Како можеше ова да ви се случи? Што направил Дони?

Дони дојде на гол и прими два гола, ете тоа. Типот незнам зошто уште го чуваме, криво ми е што Серџо се повреди. Да останеше сигурно немаше да примиме 3 гола.

Пријатели не е ова провокација ама да е жив и здрав Дони уште 101 година ... уште Панатинаикос 1 ја чекав :)

Иначе ништо страшно , не е ова лош резултат имате 2 гола во гости ...

Најтежок фудбал се игра против грчки или руски тим. Грците играат тврд, спор антифудбал. Под дифолт тешко се поминува на гостувањата во Грција. Имате 2 гола во гости што е многу добро во нокаут мечевите во Европските Лиги.

Не гледам проблем Рома да ја анулира негативата во вториот натпревар:smir:

Гледав комбинирам пренос од повеќе натпревари...ама најзастапен на преносов беше дони ...торко низаеден, голот што го прими низноѕе само тој тоа може да го направи...па јас чудисе како можеше рома пред 3 години 7-1 да изгуби од јунајтед...Ради ваков аматер и 7 гола малку се.

A sto se sluci so Sergio ? Koga se povredi , denes ili ? Posto u ist termin mi igraa Liverpool ne stignav ic da ja gledam Roma, kako i da e 2 gola na gosti e odlicno ama kako sto razbrav bezvezen poraz bil.

Се молам на Господ да не е сериозна повредата на Серџо, иначе отиде и топ 4 у Серија А, и финале од Копа Италиа ќе му кажеме чао, и дефинитивно идната недела ќе си имаме тешки проблеми на Олимпико со Гејциве.

Или евентуално Лобонт да си брани, и решен проблем колку толку.

Не сумњам дека ќе ги пуниме на Олимпико со Тоти и Тони на располагање, ама голманскава позиција е сериозен проблем. Да не заборавиме дека огромен придонес за формата на Рома имаше Серџо. А со вакво магаре ко Дони ќе мора да даваме по 5 гола за да победиме утакмица.

Интервју на Раниери:

Ranieri: 'We fell asleep!'
Thursday 18 February, 2010

--------------------------------------------------------------------------------

Claudio Ranieri was stunned by Roma’s “incredible lapses of concentration” that allowed Panathinaikos to win.

The Giallorossi were twice leading in Athens before conceding two goals in the last five minutes in a 3-2 defeat.

“We waited too long, were unable to finish off the game and didn’t put enough focus in during the second half,” snapped the Coach.

“We conceded two goals from set plays with some incredible lapses in concentration. We fell asleep and now at the Olimpico we are forced to win.”

Roma had been unbeaten in 20 official games before this setback, but Ranieri denied they were distracted by their Serie A exploits.

“That would be stupid, as the Europa League is our primary objective. There are so many regrets and it’s a shame considering what a great first half we played.”

Luca Toni and Francesco Totti are out of action at the moment, but goalkeeper Julio Sergio pulled up with a potentially serious thigh strain during the first half.

His replacement, Alexander Doni, had a hand in some of the goals scored by Panathinaikos.

“We must wait for tomorrow to see the entity of Julio Sergio’s injury. We know how important he is for us and now Doni will have the opportunity to prove himself.

“It was difficult this evening and he seems to struggle in the night games with the ball travelling that fast. I’ll soon have a chat with him.”

http://www.football-italia.net/feb18u.html

Интервјуво сепак е охрабрувачко. Ми влева некоја доверба. Форца Рома.

Поарно што загубивме на ваков натпревар барем ќе имаме реванш и тепаме сигурно.Победите ќе ни требаат во калчото тоа ни треба за да одиме на врвот.

Серџо да беше немаше шанси да не тепаат ама и тоа се дешава човекот го фана повредата да даде господ да не е ништо посериозно оти годинава не вади на многу натпревари.

И уште нешто ме плаши дали натпреварот беше некако наместен???????????????:toe::toe:

Поарно што загубивме на ваков натпревар барем ќе имаме реванш и тепаме сигурно.Победите ќе ни требаат во калчото тоа ни треба за да одиме на врвот.

Серџо да беше немаше шанси да не тепаат ама и тоа се дешава човекот го фана повредата да даде господ да не е ништо посериозно оти годинава не вади на многу натпревари.

И уште нешто ме плаши дали натпреварот беше некако наместен???????????????:toe::toe:

ОМГ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom