Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
AND THATS IT !

продолжува серијата!
најреално требаше нерешено, али вака уште боље... стварно не ни помислував дека и тука ќе им лапнеме 3 бодчиња...

Милан ги остаивме позади нас...

WE ARE INVINCIBLE

AND THATS IT !

продолжува серијата!
најреално требаше нерешено, али вака уште боље... стварно не ни помислував дека и тука ќе им лапнеме 3 бодчиња...

Милан ги остаивме позади нас...

WE ARE INVINCIBLE
не ми се верува шо гледам и шо читам?
требаше со 3-4 разлика да загубите, јас не знам шо се случи, од една единствена шанса победивте...
браво за победата ваша е ама не е реално центарот не поминавте 90 минути... јбг шит хепенс

требаше со 3-4 разлика да загубите, јас не знам шо се случи, од една единствена шанса победивте...
браво за победата ваша е ама не е реално центарот не поминавте 90 минути... јбг шит хепенс

во прво вие доминиравте, само поради тоа што Тоти беше во игра... откако беше заменет за Баптиста иницијативата ние ја превземавме.. можеби вие створивте повеќе шанси али конкретна немавте, освен онаа на Џила...

Хуа, леле лудница натпревар, хехе вака слатко било а, цел натпревар да се препотуваш и на крај бам, Мирко и три бода, искрено како почнаа виолетовиве ( а и очекував така да почнат со оглед на кризата во резултати што ја имаа, па затоа очекував и да играат толку мотивирано), ама ништо од тоа, сепак ние сме тие кои се радуваме на крај, заслужено - незаслужено тоа е. Честитки за победава, која многу ме израдува, продолжуваме во победнички ритам, а и на крај честитки и за прикажаната игра на Фиорентина.

во прво вие доминиравте, само поради тоа што Тоти беше во игра... откако беше заменет за Баптиста иницијативата ние ја превземавме.. можеби вие створивте повеќе шанси али конкретна немавте, освен онаа на Џила...
поглени со ненавивачки очи... која иницијатива немој акција да направивте со 2-3 додавања барем или шансА за гол... немој не претерувај имавте повече среќа и тоа е тоа, ание не ги искористивме ни е дна од многуте шанси јбг

требаше? а зошто не изгубивме? жулио серџо? вучинич мексес,мота? :)

поглени со ненавивачки очи... која иницијатива немој акција да направивте со 2-3 додавања барем или шансА за гол... немој не претерувај имавте повече среќа и тоа е тоа, ание не ги искористивме ни е дна од многуте шанси јбг

пола од вашите шутеви беа од 25-30 метри, а од нив пола покрај гол.. ако тоа го рачунаш ти океј... после онаа на Џила најсериозна шанса имаше Мирко, кој промаши скоро празен гол.

поради големата желба за триумф притисокот се префрли кај вас.. многу напнато игравте

пола од вашите шутеви беа од 25-30 метри, а од нив пола покрај гол.. ако тоа го рачунаш ти океј... после онаа на Џила најсериозна шанса имаше Мирко, кој промаши скоро празен гол.

поради големата желба за триумф притисокот се префрли кај вас.. многу напнато игравте
НАДМОЌ се вика не желба :kesa:

абе друже ти се молам, баш сеа гледам хајлајтс моменти... освен онаа на Џила и Даинели другите шутеви беа на слепо и од мртов агол... Јоветиќ шутираше без разлика на тоа што пред него има 2-3 кој го покриваат голот... од три пути што влеговте у шестерец упативте два шута и тие небеа така како што треба..

Ууф, каков натпревар. Честитки за победата. Не бевте којзнае колку подобри, но победа си е победа. И морам да ви го пофалам тој голманот, ѕвер е! И да...честитки за второто место, се надевам и докрај ќе останите на него. :)

Вака ако продолжи Рома и Интер ке ги стигне :vozbud::vozbud:.

браво за играчите а најмногу за голманчево :) лом направи

Рома игра добро се дур има некој пред нив... треба од следната сезона да ги лажат дека Интер ќе започнат со предност од 10 бода, само така ќе ги симнеме :pos2:

Рома игра добро се дур има некој пред нив... треба од следната сезона да ги лажат дека Интер ќе започнат со предност од 10 бода, само така ќе ги симнеме :pos2:

Исто како Македонија, треба на семафор да пишува дека губат:)

Иначе он топик.. Честито за победата, па ајде атакувајте кон прво место ма да и второ не е лошо. Нека се соберат пари и од наредна година со вистински засилувања за прво место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom