Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј пациенти :pos2:, не ме смеј вака жити се се знае кој се најдобри во италија али ај да не ви ја кратам радоста уживајте во победата:wink:Како тргнало пак ќе ги мачкаме старите пациенти во купот, Интер :pos2:
Одличен резултат, иако не ми се допадна начинот на кој Мексес го напушти теренот, но да се надеваме дека се ќе биде во ред
:romaroma:
ќе дојде денот кога ќе се карамеЕј пациенти :pos2:, не ме смеј вака жити се се знае кој се најдобри во италија али ај да не ви ја кратам радоста уживајте во победата:wink:
Кладба сакаш дека интер ке освои и куп и лигаќе дојде денот кога ќе се карамеуживај дотогаш
:helou:
Ццц што е ова бе,само ние и вие во финале,ептен ли се пациенти нашите противиници
Ако не се лажам ова е 5-та година по ред како се сретнуваме во финалето на Купот ??![]()
како што кажав ќе дојде денот...Кладба сакаш дека интер ке освои и куп и лига![]()
Мислам дека шести пат во последните 10 години...непроверено(ме мрзи да проверам)
само лани сампдорија лацио не заебаа5 години по ред е знам бе,до сеа 2-2 сме во освојувањето на Купот
Ама оваа година 3-2 ке биде......се разбира за нас
Шала на страна ке биде тешка утакмица,уште не е завршена работата,односно само 50 % е завршена,има уште 90 минути да се играат,па ке видиме после возвратните утакмици ке коментираме![]()
солиден тим одиме повторно на победаза вечер стартниот -
Julio Sergio, Cassetti, Mexes, Juan, Riise, De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Vucinic, Totti
дали сте свесни дека во 2010 имаме скор од 8-1-0 ?
ремито е со Каљари кој ни шибнаа два гола у 90+
само нека продужи со ова темпо... WE CAN'T LOSE !