Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
со една нога во финале сме :vozbud:
рутинска игра не се интересираа да даваат повеќе голови

Како тргнало пак ќе ги мачкаме старите пациенти во купот, Интер :pos2:
Одличен резултат, иако не ми се допадна начинот на кој Мексес го напушти теренот, но да се надеваме дека се ќе биде во ред
:romaroma:

Како тргнало пак ќе ги мачкаме старите пациенти во купот, Интер :pos2:
Одличен резултат, иако не ми се допадна начинот на кој Мексес го напушти теренот, но да се надеваме дека се ќе биде во ред
:romaroma:
Еј пациенти :pos2:, не ме смеј вака жити се се знае кој се најдобри во италија али ај да не ви ја кратам радоста уживајте во победата:wink:

Еј пациенти :pos2:, не ме смеј вака жити се се знае кој се најдобри во италија али ај да не ви ја кратам радоста уживајте во победата:wink:
ќе дојде денот кога ќе се караме :) уживај дотогаш :):helou:

Ццц што е ова бе,само ние и вие во финале,ептен ли се пациенти нашите противиници :pos::pos:

Ако не се лажам ова е 5-та година по ред како се сретнуваме во финалето на Купот ?? :)

Ццц што е ова бе,само ние и вие во финале,ептен ли се пациенти нашите противиници :pos::pos:

Ако не се лажам ова е 5-та година по ред како се сретнуваме во финалето на Купот ?? :)

Мислам дека шести пат во последните 10 години...непроверено(ме мрзи да проверам:))

Како прво, да си ја честитаме победата, одлична игра, одлични два гола на Вучинич и Мексес, ме радува што Мексес постигна гол. Дони исто така добар настап. Со една нога во финале, останува уште другата. :)

Со Интер веќе подооолго време играме во финале, досадно станува веќе. :)

Forza Roma! :рома3:

Кладба сакаш дека интер ке освои и куп и лига:toe:
како што кажав ќе дојде денот...:) издржи до финале, не реков јас ништо друго :)

а еве 2-3 интересни новости по македонскиве портали
Раниери: Сакам да го освојам Купот на Италија
Баптиста: Се зависи од мене
Мексес: Мојата иднина е во Рома (ова ме радува)
Тони: Сакам да го освојам Скудетото со Рома (и јас сакам :))

Мислам дека шести пат во последните 10 години...непроверено(ме мрзи да проверам:))

5 години по ред е знам бе,до сеа 2-2 сме во освојувањето на Купот :)

Ама оваа година 3-2 ке биде......се разбира за нас :)

Шала на страна ке биде тешка утакмица,уште не е завршена работата,односно само 50 % е завршена,има уште 90 минути да се играат,па ке видиме после возвратните утакмици ке коментираме :)

5 години по ред е знам бе,до сеа 2-2 сме во освојувањето на Купот :)

Ама оваа година 3-2 ке биде......се разбира за нас :)

Шала на страна ке биде тешка утакмица,уште не е завршена работата,односно само 50 % е завршена,има уште 90 минути да се играат,па ке видиме после возвратните утакмици ке коментираме :)
само лани сампдорија лацио не заебаа :) купов треба да се преименува во Roma-Inter's Cup :)

за вечер стартниот -
Julio Sergio, Cassetti, Mexes, Juan, Riise, De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Vucinic, Totti

дали сте свесни дека во 2010 имаме скор од 8-1-0 ?
ремито е со Каљари кој ни шибнаа два гола у 90+

само нека продужи со ова темпо... WE CAN'T LOSE !

за вечер стартниот -
Julio Sergio, Cassetti, Mexes, Juan, Riise, De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Vucinic, Totti

дали сте свесни дека во 2010 имаме скор од 8-1-0 ?
ремито е со Каљари кој ни шибнаа два гола у 90+

само нека продужи со ова темпо... WE CAN'T LOSE !
солиден тим одиме повторно на победа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom