- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 7.212
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Четвртфиналето со Фленсбург првата година со Самсоненко во БТ.Така е. Иначе кој бил на нашите натпревари во Борис Трајковски во ЛШ против Барса, Псж, потоа дербињата со Металург, и ред натптевари во Јане, знае дека ова денес беше еден обичен натпревар и атмосфера.
.Точно! Вториот тим играше мотивирано до максимум против Вардар, а против првиот тим буквално им ја даде победата и загубија 15 разлика. Сфаќам дека тоа беше едно пумпање за да се каже демек ете тие се многу, многу подобри од Вардар во моментот - а врска нема со реалноста.a i edna dr rab sto mene mi bode oci a toa e igranjeto na vtorite klubovi ( mislam na tie so 2 ka) ete Vardar izgubi od Pel 2 sosema posteno nema diskusija no dali Ple 2 ke igra isto taka motivirano so Pel 1 ? Dali Var 2 bi igral igral isto kako so Pal 1 ili Var 1? Mn glupo i ne fer reseni ...
Првата утакмица дома со Пик Сегед,2019г четвртфиналето би рекол дека влага истотака у тој ранг...1. Четвртфиналето со Фленсбург првата година со Самсоненко во БТ.
2. Осминафиналето со Висла во Јане, поима немам која година беше, кога изгубивме таму многу, 7-8 разлика беше за нив, па тука ги тепавме 11 или 12 на реваншот.
3. Последните 5 минути со ПСЖ во групи исто така првата година во БТ кога се вративме од минус 4 и им извадивме нерешено.
Овие три натпревари мислам дека се пред сите други според мене. Со Металург имаше многу набој ама мислам дека никогаш немало некоја добра атмосфера. Со Магдебург на Кале исто така вреди да се спомне ма да тоа е веќе блиску до она што некогаш го осетиле Битолчани, горнине три моменти се научна фантастика за нив сеуште.
Првата утакмица дома со Пик Сегед,2019г четвртфиналето би рекол дека влага истотака у тој ранг...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Првата утакмица дома со Пик Сегед,2019г четвртфиналето би рекол дека влага истотака у тој ранг...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Тука беше врвот, 2013-2014.не ми текнува само дали на овој натпревар имаше нешо парола со вулкан
Голема работа заврши овој бод денес. Во Скопје немаат шанси со нас!Сега за титула на Вардар му треба барем една победа во дуелите со Еурофарм, нормално под претпоставка дека нема да изгуби некоја против останатите.
Голема работа заврши овој бод денес. Во Скопје немаат шанси со нас!
Читам и слушам многу коментари дека натпреварот бил наместен, судиите биле платени и сл.
Чисто онака ме интересира кое е вашето мислење околу ова ?