- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.969
- Поени од реакции
- 9.596
Гледајте да се искаутираат нови играчи за во иднина Карачиќ,Абутовиќ итн не треба да се примарна таргет група.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гаџа лани небеше ни 30% од тоа што е сега, баш си мислев тогаш уште од овај ако успееме да направиме играч ќе е чудо, и вистина направимеПомина нивното ќе ни треба свежа крв ама и бек што ќе подигне квалитет.Од моменталната бековска линија не гледам ракометар од светска класа гледам простор кај Гаџа за напредок ама и таму ни треба под итно уште еден играч.Тале можеше повеќе ама има некој софтверски проблем бргу му пада системот.Сепак добар тренер може да извади повеќе од овој ростер.
Таман сега може и по некое тендерче да си направи, бидејќи нели брат му си стана градоначалник на општина ИлинденГоце од чиста позиција го промаши цел гол.. Пинк Пантер ќе дава пиво пред коперација у Илинден кога ќе одам да се искупи хехе
Мизерија, на крај на годината стигна да пополнува место на лев бек кога играше цела постава младинци.Њокас пак очај. Ко жетони пропаднаа..
Ќе донесе он некои играчи, ама мене ме секира како ќе се одрази на моралот на екипата ако шутне дел од постоечките, што мислам дека ќе го направи.Да се надеваме дека Михајло ќе смогне сили на полусезона да ја засили екипава колку толку.
Немој така, Ристовски го нарече - "храбро младо момче". Веќе ја има довербата на играчите.Samo da ne go ostaat Nedanovski za trener