Фан клуб - РК Вардар

Абе шпански тренер му е мајката само, еве овај Пеп Гвардиола не е лош хихи.

Шала на страна, со оглед на тоа што се носат екс ју играчи, а и дострелот тешко дека ќе е титула во ЛШ, за очекување е Вујо да го донесат, ако не сега, од следната.

Абе шпански тренер му е мајката само, еве овај Пеп Гвардиола не е лош хихи.

Шала на страна, со оглед на тоа што се носат екс ју играчи, а и дострелот тешко дека ќе е титула во ЛШ, за очекување е Вујо да го донесат, ако не сега, од следната.
Toa za Vujo i Vardar neveruvam deka e vozmozna , a da bidam iskren za ambicii vo LS ne e ni dobra kombinacija.
Najdobri opcii za moj vkus se Vranjes i Zorman , osobeno so igracite sto kje raspolagame oni bas kje odgovaraat :)

Toa za Vujo i Vardar neveruvam deka e vozmozna , a da bidam iskren za ambicii vo LS ne e ni dobra kombinacija.
Najdobri opcii za moj vkus se Vranjes i Zorman , osobeno so igracite sto kje raspolagame oni bas kje odgovaraat :)
По Калараш и Горбок на кајгана како тргна цела екипа ке добие свои дублери на форумов :icon_lol:

По Калараш и Горбок на кајгана како тргна цела екипа ке добие свои дублери на форумов :icon_lol:
Фали уште Филип Талески, иако дечкото сигурно пишува во темата за Playstation.
Инаку не знам што ви е со Вујо, ама после Раул, Парондо, па и Дејвис, да се надеваш на Вујо е тажно.

Некој има некаква информација дали Самсоненко има нешто од долговите према играчите подмирено или причата е иста као у ФК?

Им продаде финта на сите у стил, немам сеа ќе бидне следен месец. Не верувам ни дека ќе ги подмири се дури не се среди со бизнисите тука и нели му замрзнаа некои сметки во мк

Им продаде финта на сите у стил, немам сеа ќе бидне следен месец. Не верувам ни дека ќе ги подмири се дури не се среди со бизнисите тука и нели му замрзнаа некои сметки во мк
Тоа што е жално,и ракометарите веќе не веруваат.

Од него да доаѓа е малку иронично со оглед на тоа што доста поранешни играчи од Металург не се исплатени.

Инаку безвезе и срамота е ова што го прави Самсоненко и во ФК и во РК. Како може да не се исплатат играчите сеуште (затоа и од западните земји нема да сакаат да доаѓаат). :facepalm: Затоа Парондо се палеше дека со Египет 19 разлика ја победи Македонија (или Канељас и Македа си го покажаа сељачкото против Вардар откако заминаа во Зегед).

Инаку безвезе и срамота е ова што го прави Самсоненко и во ФК и во РК. Како може да не се исплатат играчите сеуште (затоа и од западните земји нема да сакаат да доаѓаат).
Мене не ми е јасно до кога планира и тој да тера со тоа - сите долгови ќе бидат исплатени. Само се поместуваат датуми со години.

Може да плукаме по Наумче гробарот и жена му до задутре, постои само еден виновник за се ова и тоа е Самсоненко. Како во фудбалскиот клуб, така и во ракометниот. Две европски титули, доминација во регионалната лига, дома... се е тоа супер, само се плашам дека цената што ќе ја платиме за тие работи ќе излезе превисока на крај. Единствена надеж ми е фактот што знам дека Михајло е способен човек, кој се надевам има некаков џокер во ракавот. Само што и неговите можности не се неограничени.

Мене не ми е јасно до кога планира и тој да тера со тоа - сите долгови ќе бидат исплатени. Само се поместуваат датуми со години.

Дур може ќе прца. Или у ситиција да се смени власт, да му се ветат брда и долини, одма ќе исплати се. Не знам што се чудиме на ова понашање на Самс. Очито клубот му беше една убава играчка преку која тераше многу големи бизниси. Жално е како во договорите со кои го превзема Вардар нема точки со кои град Скопје ќе има ингеренции да му ебе матер и на сила да го натера се да исплати до последна кинта па чак и пенали да плаќа за тоа што му го направи на клубот. Тоа не можам да го сфатам стварно, или не може или не сака. Жално е што у секое сценарио го јадеме курот, жално е што убедливо најголемиот спортски бренд што го дала Македонија зависи од вакви пациенти кои воопшто немаат ни грам љубов кон него. Жалосно е и што не сме способни да купиме 35 000 карти ( коштаат 100 ден) за 7 дена. Све да им ебам на сите, посебно на Самс копиле смрдено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom