Фан клуб - РК Вардар

Првично и требаше и сакаше он, само некои други работи излегоа.
Близок човек до власта , бар по тоа што гледам. Ако се иде по таа линија идеално решение за клубот, а и долги години е во ракометот.
Најдобро за клубот е да излезе од шепите на политичарите и партиите и да се најде некој нормален инвеститор,а не во секоја варијанта да е Орце и екипата околу него.Истото важи и за фудбалскиот клуб.

Зашто Живко би го оставил сегашниот негов клуб и би влегол со инвестиција во Вардар?Нема логика никаква,има се што му треба неговиот клуб,од услови тренер играчи се им е под конец.Само навивачки што нема таму се тенки ептен.

Зашто Живко би го оставил сегашниот негов клуб и би влегол со инвестиција во Вардар?Нема логика никаква,има се што му треба неговиот клуб,од услови тренер играчи се им е под конец.Само навивачки што нема таму се тенки ептен.
Bas taka. Alkaloid nema da sponzorira nikogas u Vardar. Stariot Trajce Mukaetov se izgore so glavno sponzorstvo vo FK Vardar tamu 94/95 i toa mu e eden od retkite neuspesi. Ne bi se cepkale oni so toa baska sega si napraija klub.
Tesko nas ako i tuka zavisime od partisko politicki likovi.

Мене ми изгледа дека овој нема да биде замена за Георгиевски, туку за Ќосевски, се надевам само нема да ја доживее неговата судбина во дресот на Вардар и во наредните 10 години да биде трето десно крило во клубот.

Во секој случај позитивно е тоа што конечно собираме некој помлад домашен играч кој има простор за напредок во иднина.

Мене ми изгледа дека овој нема да биде замена за Георгиевски, туку за Ќосевски, се надевам само нема да ја доживее неговата судбина во дресот на Вардар и во наредните 10 години да биде трето десно крило во клубот.

Во секој случај позитивно е тоа што конечно собираме некој помлад домашен играч кој има простор за напредок во иднина.
https://sportskadimenzija.mk/6713/ плус за него се настапите во Првата лига, да видиме како ќе се снајде во Супер лигава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom