- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 2.200
- Поени од реакции
- 4.171
Малце ми е смешна таа изјава со оглед на тоа што има Вардар како услови за тренинг и работа.
Вест
www.g-sport.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малце ми е смешна таа изјава со оглед на тоа што има Вардар како услови за тренинг и работа.
Toa za Vujo i Vardar neveruvam deka e vozmozna , a da bidam iskren za ambicii vo LS ne e ni dobra kombinacija.Абе шпански тренер му е мајката само, еве овај Пеп Гвардиола не е лош хихи.
Шала на страна, со оглед на тоа што се носат екс ју играчи, а и дострелот тешко дека ќе е титула во ЛШ, за очекување е Вујо да го донесат, ако не сега, од следната.
По Калараш и Горбок на кајгана како тргна цела екипа ке добие свои дублери на форумовToa za Vujo i Vardar neveruvam deka e vozmozna , a da bidam iskren za ambicii vo LS ne e ni dobra kombinacija.
Najdobri opcii za moj vkus se Vranjes i Zorman , osobeno so igracite sto kje raspolagame oni bas kje odgovaraat![]()
Фали уште Филип Талески, иако дечкото сигурно пишува во темата за Playstation.По Калараш и Горбок на кајгана како тргна цела екипа ке добие свои дублери на форумов![]()
НемаНекој има некаква информација дали Самсоненко има нешто од долговите према играчите подмирено или причата е иста као у ФК?
Им продаде финта на сите у стил, немам сеа ќе бидне следен месец. Не верувам ни дека ќе ги подмири се дури не се среди со бизнисите тука и нели му замрзнаа некои сметки во мкНема
Тоа што е жално,и ракометарите веќе не веруваат.Им продаде финта на сите у стил, немам сеа ќе бидне следен месец. Не верувам ни дека ќе ги подмири се дури не се среди со бизнисите тука и нели му замрзнаа некои сметки во мк
Од него да доаѓа е малку иронично со оглед на тоа што доста поранешни играчи од Металург не се исплатени.![]()
Мојсовски: Вардар за да добие ваучер мора да ги признае долговите на старата управа | Екипа
Агенцијата за млади и спорт до крајот на оваа седмица ќе ја објави листата за ваучери што ќе ги добијат спортските колекти...ekipa.mk
Мене не ми е јасно до кога планира и тој да тера со тоа - сите долгови ќе бидат исплатени. Само се поместуваат датуми со години.Инаку безвезе и срамота е ова што го прави Самсоненко и во ФК и во РК. Како може да не се исплатат играчите сеуште (затоа и од западните земји нема да сакаат да доаѓаат).
Мене не ми е јасно до кога планира и тој да тера со тоа - сите долгови ќе бидат исплатени. Само се поместуваат датуми со години.