- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 2.203
- Поени од реакции
- 4.174
Малце ми е смешна таа изјава со оглед на тоа што има Вардар како услови за тренинг и работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малце ми е смешна таа изјава со оглед на тоа што има Вардар како услови за тренинг и работа.
Toa za Vujo i Vardar neveruvam deka e vozmozna , a da bidam iskren za ambicii vo LS ne e ni dobra kombinacija.Абе шпански тренер му е мајката само, еве овај Пеп Гвардиола не е лош хихи.
Шала на страна, со оглед на тоа што се носат екс ју играчи, а и дострелот тешко дека ќе е титула во ЛШ, за очекување е Вујо да го донесат, ако не сега, од следната.

По Калараш и Горбок на кајгана како тргна цела екипа ке добие свои дублери на форумовToa za Vujo i Vardar neveruvam deka e vozmozna , a da bidam iskren za ambicii vo LS ne e ni dobra kombinacija.
Najdobri opcii za moj vkus se Vranjes i Zorman , osobeno so igracite sto kje raspolagame oni bas kje odgovaraat![]()
Фали уште Филип Талески, иако дечкото сигурно пишува во темата за Playstation.По Калараш и Горбок на кајгана како тргна цела екипа ке добие свои дублери на форумов![]()
НемаНекој има некаква информација дали Самсоненко има нешто од долговите према играчите подмирено или причата е иста као у ФК?
Им продаде финта на сите у стил, немам сеа ќе бидне следен месец. Не верувам ни дека ќе ги подмири се дури не се среди со бизнисите тука и нели му замрзнаа некои сметки во мкНема
Тоа што е жално,и ракометарите веќе не веруваат.Им продаде финта на сите у стил, немам сеа ќе бидне следен месец. Не верувам ни дека ќе ги подмири се дури не се среди со бизнисите тука и нели му замрзнаа некои сметки во мк
Од него да доаѓа е малку иронично со оглед на тоа што доста поранешни играчи од Металург не се исплатени.![]()
Мојсовски: Вардар за да добие ваучер мора да ги признае долговите на старата управа | Екипа
Агенцијата за млади и спорт до крајот на оваа седмица ќе ја објави листата за ваучери што ќе ги добијат спортските колекти...ekipa.mk
Затоа Парондо се палеше дека со Египет 19 разлика ја победи Македонија (или Канељас и Македа си го покажаа сељачкото против Вардар откако заминаа во Зегед).Мене не ми е јасно до кога планира и тој да тера со тоа - сите долгови ќе бидат исплатени. Само се поместуваат датуми со години.Инаку безвезе и срамота е ова што го прави Самсоненко и во ФК и во РК. Како може да не се исплатат играчите сеуште (затоа и од западните земји нема да сакаат да доаѓаат).
Мене не ми е јасно до кога планира и тој да тера со тоа - сите долгови ќе бидат исплатени. Само се поместуваат датуми со години.