Фан клуб - РК Вардар

300.000k не е лошо

Какви легенди. Ова е невидено. :D

Сега ќе немаат проблем и службено да доделуваат утакмици. :P

Технички на некој начин Пелситер доби најголем ваучер, пошто вториот тим на Пелистер доби 100 000 евра, а клубот е под нивна сопственост, да постоеше Вардар Јуниор ќе легнеа уште 90 000 евра на нивна сметка, вака ќе си лапат Работнички..

Сега ќе немаат проблем и службено да доделуваат утакмици. :P
Ова и јас сакав да прашам.

Ако официјално е сменава на формат..мора да се заврши групната фаза.

А како би се завршила регуларнава фаза ако не почнат со доделување на службени утакмици?

Ова и јас сакав да прашам.

Ако официјално е сменава на формат..мора да се заврши групната фаза.

А како би се завршила регуларнава фаза ако не почнат со доделување на службени утакмици?

Веќе почнаа да доделуваат службено во женската ЛШ. Десетина утакмици се регистрирани со победа од 10:0 на некои тимови.
zeni ls.jpg

За мажите стои дека до 26 февруари ќе се бара решение, затоа што оптимисти се дека може да најдат нови рокови за неколку утакмици, ма да за ситуацијата со Вардар тоа е теоретски невозможно да кажеме, едино да ги стават во некој балон и да ги испукаат набрзина во три-четири дена како што Татабања сеа на пример игра две утакмици во два дена со Еурофарм. Е, сега, како ќе ги доделат бодовите ако не направат така... само тие си знаат.

(СООПШТЕНИЕТО: EHF has postponed the assessment of matches in the EHF Champions League Men and the EHF European League Men until 26 February. For both events and given the time available, the EHF remains optimistic that new playing dates for several of the currently postponed matches can be found.

EHF President Michael Wiederer said: “2020/21 continues to be a season with several challenges for us and our stakeholders. The organisation of matches on a European level is faced with changing conditions and restrictions almost on a day-by-day basis.

"Over the past months, the departments in charge have done their utmost to harmonise the different possibilities and to implement solutions in order to have as many matches played as possible.")

Ај да видиме баш дали Самсоненко ќе ги расчисти сите долгови за месец ипол. Дај боже, колку и тешко е да се поверува.

Ај да видиме баш дали Самсоненко ќе ги расчисти сите долгови за месец ипол. Дај боже, колку и тешко е да се поверува.
Pa neveruem deka Mihajlo kako stara skola se soglasil na ova ako nema nekoi garancii ili planB kako da se resat dolgovive .
P.S. Slobodno neka go izbrisat toa 1961 od imeto , nema potreba vekje da stoi vo ime :)

Pa neveruem deka Mihajlo kako stara skola se soglasil na ova ako nema nekoi garancii ili planB kako da se resat dolgovive .
P.S. Slobodno neka go izbrisat toa 1961 od imeto , nema potreba vekje da stoi vo ime :)
И ја така мислам

Абе и ја неверувам дека Михајло туку така се согласил. Ама колку рокови се пробија досега? Да потсетам, Караџиќ рече дека таму 21 месец не земал плата. Па рече дека ветено е дека се ќе биде исплатено до јануари 2020. Не се деси тоа, сите играчи рекоа дека само се продлабочила кризата после титулата. Сега дека за месец ипол ќе се решат дологови што почнале таму на почеток на 2016, некако тешко ми е за верување. Ама, дај боже.

Parite legnaa na smetka posle mart koga nema nisto od toa da bide ke si se pravat sipci, ja ne znam i toa e... naumce moze sto saka da vika i da di zamisluva ako nema praven dokument dzabe ke e.

Сме го гледале филмов бар 10-тина пати веќе, лудост е да мислиме дека овој пат ќе има друг крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom