- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.003
- Поени од реакции
- 15.579
ЛолОд Калифа Гедбан, само Калифа ама Миа. Требаше нејзе да ја потпишеме![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛолОд Калифа Гедбан, само Калифа ама Миа. Требаше нејзе да ја потпишеме![]()
![]()
Играч на мечот: Гедбан „царуваше“ на голот на Вардар (ВИДЕО) - Sportmedia.mk
Вардар очекувано со победа ја отвори сезоната во СЕХА-лига, на домашен терен без пола тим го совлада Пекинг со 37:23 (19:12). Калифа Гедбан беше во центарот на вниманието, запиша 13 одбрани, а од регионалното натпреварување го прогласија за играч на мечот.sportmedia.mk
I didn't see that coming.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Таа во принцип пензионирана е од 2014таМалце оф топик. Хмирова ја заврши кариерата ? Зашто ја гледам моментално како учи фризерај кај Бубе Ин. На тие што им беше симпатија трк кај Бубе на потстрижување [emoji23]
Малце оф топик. Хмирова ја заврши кариерата ? Зашто ја гледам моментално како учи фризерај кај Бубе Ин. На тие што им беше симпатија трк кај Бубе на потстрижување![]()
Хмирова е по женските!Малце оф топик. Хмирова ја заврши кариерата ? Зашто ја гледам моментално како учи фризерај кај Бубе Ин. На тие што им беше симпатија трк кај Бубе на потстрижување![]()
Neznam dali primetivte vcera ama mnogu smeshen moment beshe disinger koga se nervirashe Im se dereshe SAMM SAMMM SAMMMMMMM HAHAHA
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Подеднакво играла за двете екипиХмирова е по женските!
Откога Inna, и го скршила срцето )))Подеднакво играла за двете екипи![]()