Фан клуб - РК Вардар

Добра утакмица, градско дерби у случајов кога ги нема Металург..

Кога ќе ми текне дека некој тука Малус го правеа просечен играч
Солидна партија на Хориха, Гогов се освести некако го понесе и атмосфера но све се тоа повремени блесоци.

Борозан се повреди малце при крај на прво и излезе од терен, после и од сала. До кладиона да не тргна, каква легенда

Ме изненади со публика, плус врне а знаеме сите со коли идат а и мачно е за паркинг. На крај саат време неможеш од Аеродром да излезеш.

Не проаѓа Хориха кај Киро ,човекот има посебен критериум.
Нема зошто да не пројде, игра во врна форма и е 28 години (година дена помлад од Кузмановски).

На почеток од утакмица се поздравија а имаше и една кратка насмевка од Хориха. Може и да не значи ништо, ама нема да ме чуди и да се веќе во контакт. Колку што знам он би можел да заигра тек од следна година, така да годинава дефинитивно нема да има повик, ама не гледам зошто не би бил повикан воопшто. Ако Деки Бој доби повик, треба да добие и Хориха
1762721179903.png

Нема зошто да не пројде, игра во врна форма и е 28 години (година дена помлад од Кузмановски).

На почеток од утакмица се поздравија а имаше и една кратка насмевка од Хориха. Може и да не значи ништо, ама нема да ме чуди и да се веќе во контакт. Колку што знам он би можел да заигра тек од следна година, така да годинава дефинитивно нема да има повик, ама не гледам зошто не би бил повикан воопшто. Ако Деки Бој доби повик, треба да добие и Хориха
Прегледај го приврзокот 460370
убедливо најдобар бек во регионов ,корисен на три позиции ....копија од џероме фернандез

Ќе направевме разлика уште во прво полувреме, меѓутоа утнавме неколку зицери, избрзавме во една-две ситуации и капак на се промашивме два пенала!
Како и да е добро се заврши, изгледаме далеку подобро во споредба со летоска.

Веројатно најсериозниот до сега тест доаѓа во вторник и после ваков истоштувачки меч, без Борозан, без Тале, мислам дека шансите се мали.
Кристианстад е многу брза екипа, а и мечот доаѓа во незгоден момент.

Како и да е, ова денеска беше далеку поважно да се добие од тоа во вторник.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom