Фан клуб - РК Вардар

Цела постава млади македонци, и.... Горбок. :) Коментаторов, купишта грешки.

Абе овие ненормалниве лупнале реклама на Плико Фанс на дресовите...:гомце::вонзем:

Абе Горбок толку ли не може да пркне у напад после повредава, треба да му се даде некоја минутка на негова позиција. Лоша беше повредата јасно, си има и години, ама лани ова време што се вика, пред да скине лигаменти, во подготвителниот период беше убедливо најдобриот играч на Вардар. По 6/7 гола од игра постигнуваше, а играа со доста сериозни екипи како Нант, ПСЖ, Мешков, Фуксе Берлин, Лајпциг..
Добар е тимот и вака, само да ги заобиколат повредите и да се погоди новото голманче. Ако успеат да донесат уште некој кој ќе може да покрие пред се на среден / лев бек, одлично ќе биде. На десен бек одлично се покриени со џинот и Толедо. Ваљда повредата на бразилецов не е сериозна да остави белег после оперативниот зафат. Лани цела сезона у ЛШ ја истераа со џинот, сега со Толедо се одлично покриени у два правци по десната страна. Каде каде ќе биде по растеретен и по свеж Криштопанс.

Со оглед дека Никола Митревски беше слободен за ангажман, можеби требаше да се проба со него.

Па искрено меѓу Митревски и Гедбан нема некоја голема разлика,добри се за втор голман двајцата да влегуваат како џокери од клупа.
Мене овој Гедбан не ми се свиѓа ич,од кога дојде некако млитаво ми изгледа цело време,неможе да се ослониме на него,многу некако делува спор како без рефлекс да е крева нозе на секоја топка повеќето од одбраните му се на среќа,се отвара па ако го погоди топка добро.

Има добри предиспозиции може со Перич да напредува,ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom