Фан клуб - РК Вардар

Али најјак е Калифа кога ќе ја направи онаа жална фаца на секој примен гол. Е тогаш уште толку ти иде на нерви..
Автоматски споено мислење:

Не е некое мерило со овие аматери, ама Атман се гледа дека може да одигра добро на централен, што не е случај на лев бек.
И да, се моли Криштопанс да се разбуди, ќе ни треба во Франција и те како во напад! :)

Последно уредено:
Дали е сериозна повредата на Горпишин?

Иначе Диме одличен денес, ми се сопадна како играше и Атман, мислам дека можат уште да извлечат од него. Се молев во второ да влезе Кизиќ и одлично се покажа.
На Гедбан не знам што му се случува, но можат да размислуваат за Кизиќ како втор голман.

Бај д веј, добар поздрав им направивме на Столе и Тимур. :cuc:

I didn't see that coming. :pos: :pos: :pos: :tapp: :tapp:

I didn't see that coming. :pos: :pos: :pos: :tapp: :tapp:

Воопшто не е изненадувачки ако се знае кое е моментално "перо" на Спортмедиа. Би додал само дека им фалат три извичници после насловот. Сепак е тоа нивен трејдмарк.

Малце оф топик. Хмирова ја заврши кариерата ? Зашто ја гледам моментално како учи фризерај кај Бубе Ин. На тие што им беше симпатија трк кај Бубе на потстрижување :ROFLMAO:

Малце оф топик. Хмирова ја заврши кариерата ? Зашто ја гледам моментално како учи фризерај кај Бубе Ин. На тие што им беше симпатија трк кај Бубе на потстрижување [emoji23]
Таа во принцип пензионирана е од 2014та :pos:

Малце оф топик. Хмирова ја заврши кариерата ? Зашто ја гледам моментално како учи фризерај кај Бубе Ин. На тие што им беше симпатија трк кај Бубе на потстрижување :ROFLMAO:

Дали само на мене не ми е симпатична? :cautious::D

Neznam dali primetivte vcera ama mnogu smeshen moment beshe disinger koga se nervirashe Im se dereshe SAMM SAMMM SAMMMMMMM HAHAHA

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Хмирова е по женските!

Neznam dali primetivte vcera ama mnogu smeshen moment beshe disinger koga se nervirashe Im se dereshe SAMM SAMMM SAMMMMMMM HAHAHA

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Да го видеше Гедбан. Дури и судија изреагира на неговото однесување кога прими еден од првите голови од Кинезите.
Ај да играш утакмица против Барса, Киелце, Фленсбург, па да се нервираш ако ти постигнале гол, ама со Кинезиве, кои се небитни, ти се нервираш.

Почнувам да го отсакувам Гедбан.

Па да примиш гол од Дика Мем, Палмарсон, Ентрериос е океј, ама да примиш гол од Жанг, Манг, Лиу Миу е срамота. Поготово во прво полувреме кога игравме цврста одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom