Фан клуб - РК Вардар

Има некој Кинез во клубов?
Никаде никаква информација нема за клубов. Како вчера да го направиле.

Има некој Кинез во клубов?
Никаде никаква информација нема за клубов. Како вчера да го направиле.
Сите се кинези. Овие се и кинеската репрезентација. Проект е ова нивен. Беа во Данска, па се преселија во Хрватска. Сакаат хрвативе да ги научат ракомет. Мислам дека 15 играчи требале да бидат, али се некаде 12-13. Се одело во Кина и некои двајца тренери (хрвати мислам) правеле селекција, избрале 15 души, некој не дошол во Загреб, и го ставиле Шола да ги води. Мислам дека и PR им води некој од раководството на Загреб. Шола изјави дека горе-доле немаат шанси за бодови со никого освен со Металопластика и Еурофарм. Но, после изгубија 23 разлика од Еурофарм, иако со другите нешто подобро се држеа во Добој. Така што најверојатно му се смени перцепцијата по тој натпревар.

Пари имаат, талент немаат, ќе ги прегазиме вечер со втора екипа.

Симни си green-krypton KODI и ги имаш сите балкански канали. Јас кога патувам на лаптоп си го имам, а за ич пари можеш и кутија да си земеш, тежи помалку од 300 грама и е plug and play за секој понов тв... Само уклучи се на хотелскиот вифи и лета

Симни си green-krypton KODI и ги имаш сите балкански канали. Јас кога патувам на лаптоп си го имам, а за ич пари можеш и кутија да си земеш, тежи помалку од 300 грама и е plug and play за секој понов тв... Само уклучи се на хотелскиот вифи и лета
на андроид може?

Аман гори од желба да се докаже дека не е за џабе купен, само да не го згазат повреди

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Нивнион пикер има 2-3 copy cat Столе потези :pos:

Лабава игра, ми се свиѓа што ротираме. Него што е со Кугис? Каков е планот кој ќе биде прв голман сезонава? Гедбан не би го пратил ни во Тинекс Пролет, 1 одбрана има, а играме со најлошиот тим во СЕХА. Оној нивниот Лиу 5 топки ни скина. Ми се свиѓа како игра и Димитар, 2 гола од речиси мртов агол постигна.

И кој е играчов со број 11?

Карапалевски мошне позитивно изненадување, особено после светсконо за кадети!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom