Фан клуб - РК Вардар

...,инаку да задржеше Вардар ритам од почеток на второ ќе тепавме најмалку 5 разлика,но и вака е добро.
Томасино е дете комитско :icon_mrgr:

И да освои Вардар ЛШ чудо големо, и онака нема ниту еден Македонец у прва постава, што се палите толку не знам ... :свиркам:

И да освои Вардар ЛШ чудо големо, и онака нема ниту еден Македонец у прва постава, што се палите толку не знам ... :свиркам:

A da ides da jades gomna na temata za reprezentacija. Me boli mene kur za toa kolku makedonci ima vo VARDAR

Човече несакам да те навредам. Ама ти зборуваш како тие од Металург сите играчи македонци бла бла бла. А те прашам кој македонски играч вреди за да игра во тим што се бори за ф4 освен Кире? И уште едно нешто колку домашни играчи имаат Барселона, Реал Мадрид и останатите гиганти? Иако во Вардар има странци тој е македонски клуб.

Сигурно Манасков и Георгиевски вредат за да бидат во ростерот на Вардар, не мора во прва постава.... на Стоилов би требало да му се даде поголема минутажа.

А не сум сигурен дека Барселона нема Шпанци во тимот...

Сигурно Манасков и Георгиевски вредат за да бидат во ростерот на Вардар, не мора во прва постава.... на Стоилов би требало да му се даде поголема минутажа.

Дај бе не го поти. За антички македонци иди во тема на Металург.

А цел тим што збори Македонски малце ли е?

Не вредат. Да вредел Манасков ќе останел во еден клуб и ќе добивал нормална минутажа, а не да шета низ Европа и да дели пешкири. Сега во Веспрем малку па после не знам кај ќе оди.
Морковот портокалов нека земе нека ја брани Македонија бидејќи од нивните е, во Вардар нема место за него и нема ни да има.
Секогаш кога Вардар има успеси се вади таа карта, немате Македонци немате ова немате она. Па мајсторе со македонски играчи нема ф4, или можеби наредна сезона Талески ќе го однесе Металург до Келн? Доста веќе со ова, знам Металург на дното е па мора сега да се исфрли нервозата. Општо го зборам ова.

Ај бе одјеби куртон еден. Курот ме заболе што нема македонци во тим. Да вредеше некој ќе го земеа. Глеам манасков пичката многу се изнаигра во рајн некар пошто вредел.

На чекор до фајнал фор сме и некои куртон ќе кажува не сме имале македноци, ма кур ме заболе уште сега резервирам карта за Келн, само да не ги урочам не дај боже.

Samo da imame fer sudenje siguren sum deka ako prikazeme i pola od ovaa igra pominuvame

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Да искоментирам малце за утакмицава си Фленсбург од работа неможам гла да кренам последно
Значи тактички им ебаа матер во прво полувреме особено во првите 15-20 минути незнам колку приметивте али со влегувањето на Македа во одбрана попушти тој бедем за нијанса а тоа беше во тој период некаде коа он влезе 20мин.Како и шо мислев испомнав на темава којке решава и така испадна во првава Штербик беше октопод пак ѕверов брани феноменално после СП иВардар мора да ја искористи оваа негова форма секоја чест за одбраната ама Штербик ги убиваше прими некој шупачки голови ко оној од крило на овој Радивојевиќ али после како го намести два -три пати го откажа. Она шо загрижува кај вардар е нападот многу грешки прават и се вадат на одличната одбрана што ја играат заедно со штербик мора на тој план да поработат да сведат на минимум ова не е само за оваа утакмица ги иам птиметено подолг период . После првото полувреме знаев дека ке паднат тоа беше скоро до перфекција изиграно полувреме во второ нападот им замре знам дека во последните 10 мин многу малу голој дадоа 1-2 ништо поке .
Во Скопје сеа ке е клучно да не прегорат во преголемата желба и да не подлегнат на притисок нека играат ладнокрвно ко во Фленбург и да не провоцираат судии зошто тие двајца педерчиња немислат многу не се знае како ке почнат да судат/
Прекрасна прилика за Ф4 имаат несмеат да испуштат а мислам и нема финалето од СЕХА и овој со Фленсбург ја покажаа силата на Вардар и тоа дека се екипа која заслужува и има квалитет за Ф4
Нека им е со срека

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom