|gor
Шмрчем амфетамин
- Член од
- 12 јануари 2010
- Мислења
- 1.421
- Поени од реакции
- 2.503
Томасино е дете комитско...,инаку да задржеше Вардар ритам од почеток на второ ќе тепавме најмалку 5 разлика,но и вака е добро.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Томасино е дете комитско...,инаку да задржеше Вардар ритам од почеток на второ ќе тепавме најмалку 5 разлика,но и вака е добро.
Е па кога не навивате вие мора некој да ја заврши " валканата задача"Томасино е дете комитско![]()
И да освои Вардар ЛШ чудо големо, и онака нема ниту еден Македонец у прва постава, што се палите толку не знам ...![]()
Човече несакам да те навредам. Ама ти зборуваш како тие од Металург сите играчи македонци бла бла бла. А те прашам кој македонски играч вреди за да игра во тим што се бори за ф4 освен Кире? И уште едно нешто колку домашни играчи имаат Барселона, Реал Мадрид и останатите гиганти? Иако во Вардар има странци тој е македонски клуб.И да освои Вардар ЛШ чудо големо, и онака нема ниту еден Македонец у прва постава, што се палите толку не знам ...![]()
Дај бе не го поти. За антички македонци иди во тема на Металург.Сигурно Манасков и Георгиевски вредат за да бидат во ростерот на Вардар, не мора во прва постава.... на Стоилов би требало да му се даде поголема минутажа.
А не сум сигурен дека Барселона нема Шпанци во тимот...
А цел тим што збори Македонски малце ли е?Сигурно Манасков и Георгиевски вредат за да бидат во ростерот на Вардар, не мора во прва постава.... на Стоилов би требало да му се даде поголема минутажа.
За разлика од античкиот чика Чевлар...А цел тим што збори Македонски малце ли е?
Не вредат. Да вредел Манасков ќе останел во еден клуб и ќе добивал нормална минутажа, а не да шета низ Европа и да дели пешкири. Сега во Веспрем малку па после не знам кај ќе оди.Сигурно Манасков и Георгиевски вредат за да бидат во ростерот на Вардар, не мора во прва постава.... на Стоилов би требало да му се даде поголема минутажа.
Ај бе одјеби куртон еден. Курот ме заболе што нема македонци во тим. Да вредеше некој ќе го земеа. Глеам манасков пичката многу се изнаигра во рајн некар пошто вредел.И да освои Вардар ЛШ чудо големо, и онака нема ниту еден Македонец у прва постава, што се палите толку не знам ...![]()