Фан клуб - РК Вардар

Беше во сала со УМС Чаир па се увери на лице место? :kuracc:

Па ти ги сметаш утакмиците со Слога во Струмица и Пелистер во Маџари како гостувања, така да нормално е дека од сите домашни не си бил само со Брегалница :icon_mrgr:
Си дошол со Раднички и Шкендија, ебате дерби навивачот :icon_mrgr:

Evil Cair Boys taka se vikaat ne UMS :D

Беше во сала со УМС Чаир па се увери на лице место? :kuracc:

Па ти ги сметаш утакмиците со Слога во Струмица и Пелистер во Маџари како гостувања, така да нормално е дека од сите домашни не си бил само со Брегалница :icon_mrgr:
Си дошол со Раднички и Шкендија, ебате дерби навивачот :icon_mrgr:

Ти ако гледаш со повеќе од пола екипи во лигава ни се дерби натпревари :icon_lol:
Камо среќа другите да беа како мене, тебе и еден мој другар, што го знаеш, што си тера на јужна, си пали колата и си оди на гостување индивидуално од никого да не зависи, јас бев во Загреб со Динамо и еднаш на ракомет во Нови Сад самостојно, да беа барем 10% како нас денеска и група асална ќе имавме а не да дојдеме на ова ниво. :)

Какви натпревари имам испуштено заради работни обврски, а сме биле на некои каде што сме биле 20 души на стадион или во сала и сам знаеш дека тогаш ни било најинтересно али ајде како стана модератор почна и ти да мрчиш :icon_mrgr:
Него ајде следен натпревар заедно, ама и на пиво да идеме после тоа, не да ми бегаш по дома :ајнапиво:

И знам дека се зезаш, не те сфатив до толку озбилно свадбар еден :icon_mrgr:

Да не го пишеше постот, немаше да знам дека @Незапирливи 1903/87 е жив :icon_mrgr:
Ало дечко јави сеееееее :icon_mrgr:
Знаеме дека омилениот играч ти отиде во Рајн Некар, ама не мора да бојкотираш утакмици во сите спортови :icon_mrgr:

Три минути се мислев за кој играч станува збор. Прво мислев Горбок ама викам тој отиде у Сегед. После ми текна за кого збориш, толку небитен беше. :pos:

А ти ко љубоморна жена ебате, глеаш кој ми ги лајкнал постовите... :cenzura:

Добиен натпревар со контра за +6
И нормално циркузанотот Дибиров се глупира и го носи натпреварот во егал
Нема да не биде екипа додека не ги убиваме екипите и секогаш им даваме шанса да се вратат

Е во вакви утакмици се гледа дека Вардар не е голема екипа

Лани во Скандинавија даваа поклони, сега во Хрватска и после во нокаут тешки противници, епа какви...

Ја научиле лекцијата од лани:pos:, море мрш таму им дадоа поклон победа.И кој кур овие гомна од коментатори со клети усти, ви ебам све мртво и вас. И едно е јасно мора голман да се донесе, Ивиќ не ни пробале ваљда,сега останува или Симиќ или Стевановиќ:cuc:. Не дека ни еба матер, него и онака е солиден голман.

Ако, секоја чест на Загреб. Им се пружи шанса си ја зграбија со две раце, е не Вардар ќе го чекаат да се курчи на нивни терен. Не се опишува каква фаца е овој Дибиров. Психички многу нестабилен ракометар. Голманиве се посебна прикзна. Од Штербик веќе тоа и останало, а богами најверојатно и од Џамбо тоа ќе биде во кариерава. По некоја блескава партија у сезона, а останатото просек. На вакви натрпревари се трасира пат кон Ф4. А они исто се посраа и мината година против Копенхаген. Штета стварно. Загреб никогаш не бил по дрво екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom