Фан клуб - РК Вардар

Ја научиле лекцијата од лани:pos:, море мрш таму им дадоа поклон победа.И кој кур овие гомна од коментатори со клети усти, ви ебам све мртво и вас. И едно е јасно мора голман да се донесе, Ивиќ не ни пробале ваљда,сега останува или Симиќ или Стевановиќ:cuc:. Не дека ни еба матер, него и онака е солиден голман.

Метла за Штербиќ.Џамбо,Канелас ,Дереван,треба да ги донесат Симиќ,Арсиќ и Ненадиќ.

Алооооооо. Местачи. Да ви ебам матер се женско да ви ебам. Дибиров, Штербик и останатите курчете се на друго место. Да ви ебам матер мафијаши. Самсоненко оди си пичко. Каков клуб направи гомно! Од клуб во кој играат ракометари со срце на терен сега го направи вештачки клуб. Мрш у пичку матер. Местачи, мафијаши. Од такви натпревари нема да играте на ф4 гомнари едни

Да беше Манасков ќе ја решеше хехе... Баш за вакви ситуации требаше да остане Марковиќ. 100% денеска, еден од главните ликови коа се праеше пресвртот[DOUBLEPOST=1477165853][/DOUBLEPOST]Во видеото погоре ги бараат Комитите на трибина. Ете и во Загреб отидоа за вас, а вие?

Последно уредено:
Столе бе брате колку си ти само неинтелигентен играч во одбрана мајко мила. Па не памтам некогаш да издржал 5 минути игра во одбрана да не добие исклучување, па тоа осмо светско чудо би било да издржиш толку време без две минути. И секогаш на иста финта - не стои на линија, излага на 9 метри, го претрчуваат како да е најлесна работа во свет да го направиш тоа и батето ги тегне, ги бори, на грб им се качува ама никако не му текнува да ги пушти откако се гледа дека го поминале. Од неговото исклучување го направија пресвртот и после им влезе вода во уши.
Џамбо никогаш нема да биде голман на кој можеш да се потпреш во ЛШ, од него може само да се очекуваат повремени блесоци. За Дибиров се е кажано, лично мене поодбивен играч и од Љамче (овој бар го жалиш), и тоа не од сега од поодамна.
И после малку публика имало во Јане, море мрш таму до четвртфинале ни на ТВ не ве гледам, ќе глумам лудило ќе давам 350 да се радувам Пик Сегед сме го тепале, јак штик. Две години по ред ебат работа уште по групи.

За Дибиров се е кажано, лично мене поодбивен играч и од Љамче (овој бар го жалиш), и тоа не од сега од поодамна.
И после малку публика имало во Јане, море мрш таму до четвртфинале ни на ТВ не ве гледам, ќе глумам лудило ќе давам 350 да се радувам Пик Сегед сме го тепале, јак штик. Две години по ред ебат работа уште по групи.

Може да ми објасниш како може да ти е најодбивен убедливо најдобриот играч на Вардар во последниве сезони?
Дечкото дава голови од секоја позиција, а сите го колнат ако промаши некоја контра, ама не гледаат дека да не е Дибиров тие контри нема ниту да постојат, пошто дечкото е метак и им бега на противниците.
Единствено може да му се замери за пеналите, ама човече не е тој што одбира да ги шутира, сите се камења за пенали.

Тоа што има малку публика во Скопје ни најмалку не се криви ракометарите.
Дечките имаат скор од 11-1-1 со демолирање на сите противници меѓу кои и Веспрем. Денеска беа далеку подобар противник и се случи пресврт што еднаш во 5 години се случува. Им се поклопија коцките, утнавме 128921738291 чисти шанси, погодивме сто стативи, голманот им се разбрани, а на спротивна страна имаа милион пасивни напади во кои ја губеа топката и истата среќно им паѓаше во рака и добиваа чиста ситуација.
Може да му се замери на Раул што го заборави Карачиќ на клупа и многу го форсира Кањељас и пробува на сите да бекови да им даде подеднаква минутажа (што за понатаму нема да биде лошо), ама никој не може и не смее да се пожали од досегашниот тек на сезоната.

Многу големи плачковци сте станале, и мене ми иде да си ги каснам јајцата што изгубивме, ама вакви порази мора да се случат некогаш.

Пошо Вардар треба да има 50-0-0 сезонава. Бог да чува еј, а не тепаат одма: Местена е, ехехееххе Самсоненко, пу да ви ебам местачите итн итн... Дај у реду е, спорт е ова, не може секоја да ја тепаат.

Подобро што не можев да ја гледам, без да ја гледам ненормално се изнервирав, па уште и разбрав чиста победа сме прокоцкале...Никој не очекува без пораз да ја завршат сезонава, ама како да оправдаш бе губење бодови против тим што имаше 4/4 порази и уште и промена на тренер имаа деновиве а сакаме да бидеме во најдобрите 4 годинава...Лани Колдинг со просечна возраст од 54 години во ростерот не сјебаа исто и лани првата победа против нас ја забележаа, сега Загреб никогаш поочаен, сменија тренер, прашање беше дали групава ќе ја поминат и ете сме ние ќе ги разигруваме сите екипи наместо лесно да ги решиме..Сакаме да играме Ф4 ама да ги избегнеме Барса, Веспрем, Кил, ПСЖ, добиваме екстра лесна група со екипи што можеме и дома и гости да ги победиме, таман имаме шанси со Киелце да се бориме за прво место во групата и што направивме ние изгубивме од Загреб кој требаше лесно да го добиеме епа нема Ф4 со вакви киксеви, после во 1/4 финале Војводина да не сакаме да ни падне...Друга работа, толку ли не им текнува еден асален голман да најдат, сакаме меѓу 4 најдобри, а моментално има најмалку 10 голмани подобри од нашиве, на подобриве екипи вторите голмани им се поасални 100 пати, срамота е по 30 гола да примаме од секакви екипи без разлика колку и да играме брз ракомет...Изминативе години обично кога еден од РК или ФК ќе разочараше другиот ќе не израдуваше следниот ден, се надевам барем утре ќе биде така :)

Може да ми објасниш како може да ти е најодбивен убедливо најдобриот играч на Вардар во последниве сезони?
Дечкото дава голови од секоја позиција, а сите го колнат ако промаши некоја контра, ама не гледаат дека да не е Дибиров тие контри нема ниту да постојат, пошто дечкото е метак и им бега на противниците.
Единствено може да му се замери за пеналите, ама човече не е тој што одбира да ги шутира, сите се камења за пенали.

Тоа што има малку публика во Скопје ни најмалку не се криви ракометарите.
Дечките имаат скор од 11-1-1 со демолирање на сите противници меѓу кои и Веспрем. Денеска беа далеку подобар противник и се случи пресврт што еднаш во 5 години се случува. Им се поклопија коцките, утнавме 128921738291 чисти шанси, погодивме сто стативи, голманот им се разбрани, а на спротивна страна имаа милион пасивни напади во кои ја губеа топката и истата среќно им паѓаше во рака и добиваа чиста ситуација.
Може да му се замери на Раул што го заборави Карачиќ на клупа и многу го форсира Кањељас и пробува на сите да бекови да им даде подеднаква минутажа (што за понатаму нема да биде лошо), ама никој не може и не смее да се пожали од досегашниот тек на сезоната.

Многу големи плачковци сте станале, и мене ми иде да си ги каснам јајцата што изгубивме, ама вакви порази мора да се случат некогаш.
Крило не може да биде никогаш најдобар играч во тим, камоли убедливо. :)
Не е само во промашувањето на пеналите и контрите туку и лежерноста која ја има при тоа промашување, таква беше и контрата за плус 6 денес, ај да ја промашеше нормално ама он сакаше да изведе и некоја полу атракција при тоа промашување. Губењето на битни натпревари, инсистирањето на влез при секоја прилика, макар и била невозможна, и она што највеќе ме иритира, кога ќе повлече он акција по промашен напад на противниците и ќе се обиде да ја заврши со асистенција или некогаш па и шут од бековска позиција, и секој пат ама буквално секој пат тој завршен потег му е промашување, а вакви акции ги има многу често, некогаш и по повеќе пати во тек на еден натпревар. Мене лично играчи со таков стил на игра ми се одбивни во било кој спорт.
Тоа за публиката и дека нема веќе да ги гледам е повеќе во нервоза пишано, но во секој случај треба да се уозбилат, втора година по ред им се случува ова.

Е ај објасни како Генсхајмер 100 години им беше најдобар играч на РНЛ. Или порано Кречмар на Германија. (ваљда точно го напишав презимево :D)

Кои вошкари "навиваат" за Вардар...Ај слободно одјебете од се поврзано со Вардар,не мора да сте први кои после победа ќе викаат дека годинава идеме на Ф4 и први кои после пораз пцујат се што мрда во РК Вардар.Поздрав од Хрватска за куропушачите пред тастатура.

И тој што не бил у Хрватска не е прав фан на Вардар и е куропушач? Се слагам дека се дебилни пцуењата после секој кикс на Вардар, реков погоре зошто, али муабетов за Хрватска не ти е на место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom