Фан клуб - РК Вардар

Не е лесно величина ко Кирца да се донесе во МК. Не се само парите во прашање. Со евентуално негово доаѓање ќе треба да се напраи место и за цимерот и братчето. А и Раул ќе треба да ја прифати реалноста дека треба да му биде заменик тренер.

Kakva vrska ima Kire so nas? Ne ni treba, za nekoja godina ke bide ispukana puska sekako. Neka ide vo pelister ili rabotnik neka se uozbilat i tie tamu pa neka bide Kire pricinata za eventualno tret mk tim vo seha.

Последно уредено:
Не е лесно величина ко Кирца да се донесе во МК. Не се само парите во прашање. Со евентуално негово доаѓање ќе треба да се напраи место и за цимерот и братчето. А и Раул ќе треба да ја прифати реалноста дека треба да му биде заменик тренер.
Мое мислење е дека Кире нема да има повеќе никаков приднес за најдобриот клуб во Македонија. Ништо не е вечно па така и тој, не е во цутот на кариерата за да може со макс да влегува на секој натпревар. Повеќе би правел проблем,отколку придонес. Има млади и брзи ракометари што треба допрва да пуцат па мое мислење е дека неговото присуство е непотребно. Секоја чест за се шо има направено во Македонија, и за Македонија, читкав и нешто интервју со него дека кариерата сакал да ја заврши во Македонија. Се сложувам со тоа, но како што кажа Kano, во некој помали клубови како пелистер,работник.

Како ја претставивте работата како Кире да е под нивото на Вардар :pos:.

Прво Кире точно е дека сака во Македонија, можеби во Пелистер да ја заврши кариерата. Но тоа е сеуште далеку, јас целосно очекувам да игра до 40тата година, можеби и повеќе. Последната сезона две можеби ќе ја помине во некој таков клуб, ама претходно може да бидете сигурни дека ќе игра во кандидат за титула во ЛШ.

Второ, мене стварно не ми е јасно кој е тој појак десен бек кој може да го има Вардар во следните 2-3 сезони за до толку да се пребирало. И овие што ги има сега се послаби.

Како ја претставивте работата како Кире да е под нивото на Вардар :pos:.

Прво Кире точно е дека сака во Македонија, можеби во Пелистер да ја заврши кариерата. Но тоа е сеуште далеку, јас целосно очекувам да игра до 40тата година, можеби и повеќе. Последната сезона две можеби ќе ја помине во некој таков клуб, ама претходно може да бидете сигурни дека ќе игра во кандидат за титула во ЛШ.

Второ, мене стварно не ми е јасно кој е тој појак десен бек кој може да го има Вардар во следните 2-3 сезони за до толку да се пребирало. И овие што ги има сега се послаби.
Па реално е под нивото на Вардар :toe:
Не игра одбрана, не е пробивен играч, а до тогаш ќе го јадат и годините. Плус што е име во Македонскиот ракомет и ако не е стандарден стартер има сите да кењаат и да се наруши атмосферата во тимот. Со оглед на тоа што веќе го имаме Македа кој е подеднакво бавен како Кире, а ни заминува Душебаев, логично е да побараме некој попробиден играч.

Рутинска победа бес преголем замор, супер, наредно треба да се плесне Сегед.

Штербик брани многу слабо, тоа ќе е проблем сезонава.

Шишкарев константно добар. И во одбрана и во напад. Конкуренција ти е добра работа :)

Зошто Деревен воопшто не добива шанса не ми е јасно, можеби сеуште не е на потребното ниво ама мислам дека треба да добива некоја минута, висок бек е и има силен шут.

Добри младиве, посебно голманот, како влезе во серија, браво.
Борозан какви бомби фрла. :)

Зошто Деревен воопшто не добива шанса не ми е јасно, можеби сеуште не е на потребното ниво ама мислам дека треба да добива некоја минута, висок бек е и има силен шут.
Зашо имаше долга пауза и лош потег би било да се форсира уште од старт?

Борозан каква бомба упати вчера, ја искина мрежата.

Голманчето ме изненади вчера, се утепа од бранење, сфака му част.

Полека у СЕХА добиваат шанси и младиве само ме интересира толку нема некој бек па да го пробаат вака?

Само крила до сеа добиваат шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom