Тешко Вујин да си оди од килАј се кладиме дека Марко Вујин ќе го соберат на крај.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко Вујин да си оди од килАј се кладиме дека Марко Вујин ќе го соберат на крај.![]()
И за Кањелас така викаа.Тешко Вујин да си оди од кил
Мое мислење е дека Кире нема да има повеќе никаков приднес за најдобриот клуб во Македонија. Ништо не е вечно па така и тој, не е во цутот на кариерата за да може со макс да влегува на секој натпревар. Повеќе би правел проблем,отколку придонес. Има млади и брзи ракометари што треба допрва да пуцат па мое мислење е дека неговото присуство е непотребно. Секоја чест за се шо има направено во Македонија, и за Македонија, читкав и нешто интервју со него дека кариерата сакал да ја заврши во Македонија. Се сложувам со тоа, но како што кажа Kano, во некој помали клубови како пелистер,работник.Не е лесно величина ко Кирца да се донесе во МК. Не се само парите во прашање. Со евентуално негово доаѓање ќе треба да се напраи место и за цимерот и братчето. А и Раул ќе треба да ја прифати реалноста дека треба да му биде заменик тренер.
Точно пред две години, разлика на трибина у пм...
Па реално е под нивото на ВардарКако ја претставивте работата како Кире да е под нивото на Вардар.
Прво Кире точно е дека сака во Македонија, можеби во Пелистер да ја заврши кариерата. Но тоа е сеуште далеку, јас целосно очекувам да игра до 40тата година, можеби и повеќе. Последната сезона две можеби ќе ја помине во некој таков клуб, ама претходно може да бидете сигурни дека ќе игра во кандидат за титула во ЛШ.
Второ, мене стварно не ми е јасно кој е тој појак десен бек кој може да го има Вардар во следните 2-3 сезони за до толку да се пребирало. И овие што ги има сега се послаби.
Зашо имаше долга пауза и лош потег би било да се форсира уште од старт?Зошто Деревен воопшто не добива шанса не ми е јасно, можеби сеуште не е на потребното ниво ама мислам дека треба да добива некоја минута, висок бек е и има силен шут.