Фан клуб - РК Вардар

Godinava sekoja greska ke ide na dusa na Raul. Ednostavno go zamraziv covekov zasto uste od pocetok od koga dojde vleguva poveke od labavo na utakmicive so seljacive

И Генсхајмер да го земеме во Вардар нема да може да даде гол од пенал...
Да ти ебам слепците...
3 сезони се мачиме со пенали и на крај кога ќе дојде 1/4 1/8 финалиња, скапо не коштаат

Не ми се јасни бе играчиве. Дај нека стегнат нека си заводат 6-7 разлика па после нека се забавуваат ко досега.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Се знае како треба од почеток стегни ги направи разлика, размонтири ги а не како сега што е ова курташак.

Печенко, Петров и Брајович ни прават 5-1 серија :facepalm:

Абе Петре бе се запали и гол прими. Ама супер одбрана беше тоа, и јас така би направил. :)

Леле, леле колку грешки...

Ја не знам како не приметивте дека се местеше за Х ова, само не испадна по планот. Диви се тргаше од гол, во тргањето го погоди топката, му се иставија на тој Металург кој беше за да шутне само, пред тоа Мораес Рагби голот не го погоди. Никој од Вардар не излезе да направи фаул во последниот напад, сите стоеја. +4 на 5 мин до крај да прокоцкаш со ваков Металург не е можно ако не е местено. Голот на Алекс беше исто така непланиран. Пред тоа Деревен и Циндрич кога имаа напад за +2 3 пати дојдоја до супер позиција за шут и 3 пати се тргнаа. К Р И М И Н А Л Н О.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom