Фан клуб - РК Вардар

Нека дојде 1/8 финале и да ги гледаме....
Ова другово е губење време и нервирање за џабе
Си играат курташак а по 10.000 евра плата земаат
Онај Раул ми игра две полувремиња со различни постави ни измена ни ништо,
мислиш на тренинг се дојдени ебаму глупакот.Печенко реми ќе му извадеше
Место со ќејф да ги гледаме натпревариве, тие зеле се шетаат како на корзо да се
И после немало публика....
Епа нема жар, нема публика
Ајт поздрав ме накурчија со ноншалантоста

П:С Вујо врати се

Ја не знам како не приметивте дека се местеше за Х ова, само не испадна по планот. Диви се тргаше од гол, во тргањето го погоди топката, му се иставија на тој Металург кој беше за да шутне само, пред тоа Мораес Рагби голот не го погоди. Никој од Вардар не излезе да направи фаул во последниот напад, сите стоеја. +4 на 5 мин до крај да прокоцкаш со ваков Металург не е можно ако не е местено. Голот на Алекс беше исто така непланиран. Пред тоа Деревен и Циндрич кога имаа напад за +2 3 пати дојдоја до супер позиција за шут и 3 пати се тргнаа. К Р И М И Н А Л Н О.
Значи на реваншот едно кило пари да се стават на Металург.:D

Не бе нема врска, се местеше за Х, за огромен коефициент, не за да тепа Металург. Онака сите од Вардар како да беа разочарани од исходот, а не да се радуваат како што е нормално и логично после тесна утакмица и кога си се одбранил од напад за нерешено.

Папата ем кадровски ќе го појача Вардар, ем атмосферата во соблекувалната ќе ја крени за едно 70% :D

во сабота со Веспрем и во Понедељник со ППД ќе биде интересно, баш да видам ќе има ли високи коеффициенти ?

Пак ги раздале централните блокови по фирми :tapp:
кои фирми дај наброј ги барем кога си добро запознат по тоа прашање, нели слушаш вардар пас важи и за сеха така да тие карти не се во продажба ај добра вечер

кои фирми дај наброј ги барем кога си добро запознат по тоа прашање, нели слушаш вардар пас важи и за сеха така да тие карти не се во продажба ај добра вечер
Добра вечер драг кајгана член и колега од форумот
Кур ме боли кои фирми, ама не може да одам на билетара и да ми рече нема ни едно место за централните блокови. Сигурно сабајлето пред мене не ги купиле сите карти за тие блокови. Се надевам дека не си еден од нив шо лапнал гага карта па се уфитиљи од мојот пост.
Убава вечер ти посакува Игор а.к.а. топол в ноќта.

:pos: Урнебесно. Тоа ги ветиле на вработените по фирмине уште пред да почнат да ги печатат, а ти не знам што зборуваш.

Систина, Нлб и Телеком си имаат карти пред сите, не го цитирајте за џабе членот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom